Dan Barna, lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din București. Politicianul se afla pe o trotinetă electrică și a ajuns la spital

01 apr. 2023
677 afișări
Dan Barna, lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din București. Politicianul se afla pe o trotinetă electrică și a ajuns la spital
Dan Barna, lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din București. Politicianul se afla pe o trotinetă electrică și a ajuns la spital. Sursa foto: Facebook/ Dan Barna

Dan Barna a fost implicat într-un accident în București. Vineri, în timp ce se afla pe o trotinetă electrică, vicepreședintele USR a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni. Inițial, a refuzat transportul către o unitate medicală, însă, în cele din urmă, a ajuns la Spitalul Floreasca.

Dan Barna traversa strada pe trotinetă și a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din București

Accidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 19:10. Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere au observat că, în zona Bulevardului Ion Mihalache, Dan Barna traversa strada pe o trotinetă electrică, iar la intersecția cu Strada Arh. Ion Mincu ar fi fost lovit de o mașină.

Inițial, vicepreședintele USR le-a declarat polițiștilor că nu a suferit vătămări și a refuzat să fie transportat la spital. Însă, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost anunțată de Spitalul Floreasca că la unitatea medicală s-a prezentat o persoană ce declară că la ora 19:10 a fost implicată într-un accident rutier.

Oamenii legii declară că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii rutieri au identificat persoanele implicate în eveniment, iar persoana care se deplasa cu trotineta electrică a negat că ar fi suferit vătămări, refuzând totodată transportul la spital.

Atât conducătorul autovehiculului, cât și conducătorul trotinetei electrice au fost îndrumați conform prevederilor legale.

Ulterior, în jurul orei 20:55, Brigada Rutieră a fost sesizată de Spitalul Floreasca, despre faptul că, la aceasta unitate sanitară s-a prezentat o persoană care a afirmat că în jurului orei 19:10, a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a suferit vătămări corporale, acordându-i-se îngrijiri medicale”, transmite Brigada Rutieră.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au transmis oamenii legii, potrivit antena3.ro.

Mesajul politicianului

Vineri noapte, la ora 23:26, Dan Barna a ținut să transmită un mesaj pe pagina de Facebook. Politicianul a ținut să confirme informațiile „pe surse” despre accident, dar a subliniat că se afla pe o trecere de pietoni semaforizată din București.

Totodată, le mulțumește medicilor de la Spitalul Floreasca, dar și polițiștilor de la Brigada Rutieră.

Pentru că au apărut mai multe informații pe surse: în această după amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroșat de o mașină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală.

Mulțumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus.

Mulțumesc, de asemenea, polițiștilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism și promptitudine, a declarat Dan Barna pe Facebook.

Cookies