Damian Drăghici, Pavel şi Cleopatra Stratan concertează, miercuri, la o licitaţie caritabilă

de:
12 dec. 2012
0 Afișari
Damian Drăghici, Pavel şi Cleopatra Stratan concertează, miercuri, la o licitaţie caritabilă

Evenimentul, organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand pentru copiii defavorizaţi din Concordia, va fi moderat, ca şi la prima ediţie, de Andreea Esca. Înainte de licitaţie, Damian Drăghici, Pavel şi Cleopatra Stratan vor susţine un concert, iar copiii din organizaţia umanitară Concordia vor organiza un spectacol artistic. De asemenea, maestrul Leonard Iozefini, care va modera licitaţia, va oferi copiilor şi oaspeţilor un moment magic de divertisment.

Spre deosebire ediţia trecută, când s-au licitat produse de lux, în cadrul evenimentului caritabil din acest an vor fi vândute public obiecte vestimentare şi de artă, bijuterii şi alte accesorii de lux oferite de designeri români consacraţi şi de personalităţi publice, printre care Anca Rusu, Adina Buzatu, Corina Ungureanu, Cristian Samfira, Elena Perseil, Kinga Varga, Malvina Cervenschi, Musette, Rhea Costa, Sepala by Mihaela Glăvan şi Wilhelmina Arz.

Copiii din Concordia vor oferi invitaţilor momente artistice susţinute de Orchestra Trandafirilor, Toboşarii, Ansamblul de dansuri populare şi Taraf. Înainte de licitaţie, invitaţii vor putea afla poveştile lor emoţionante de viaţă şi vor putea descoperi realizările personale ale copiilor din Concordia, care vor fi expuse în cadrul Expoziţiei Atelierul de Artă şi Brutăria Concordia.

Copiii din Organizaţia Umanitară Concordia vor beneficia de toate fondurile obţinute în urma licitaţiei şi a donaţiilor făcute de companiile susţinătoare şi de oamenii generoşi. „Am organizat acest eveniment din dorinţa de a schimba realitatea unor drame umane faţă de care nu putem fi indiferenţi. Evenimentul este o ocazie minunată de a cunoaşte copii cu adevărat deosebiţi, care au multe de dăruit în ciuda trecutului lor nefericit, dar şi o oportunitate de a vă implica direct în susţinerea financiară şi morală a acestei organizaţii. Avem deosebită plăcere de a vă invita să sprijiniţi evenimentul caritabil „Dăruieşte o nouă viaţă„, ca împreună să ajutăm copiii şi tinerii defavorizaţi de soartă„, a declarat Oana Mocanu, director de vânzări şi marketing în cadrul The Grand.

Concordia este o organizaţie umanitară austriacă non-profit, apolitică, dedicată reintegrării sociale, şcolare şi familiale a copiilor şi tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau din stradă. În prezent, Concordia adăposteşte peste 400 de copii şi tineri, organizaţi în grupuri de tip familial de câte 8-12 copii, în casele şi locuinţele sociale pe care le administrează în Bucureşti, Ploieşti şi Ariceştii-Rahtivani (judeţul Prahova). Acestora li se adaugă cei 200 de copii ai străzii din programul de asistenţă stradală din cadrul Centrului Social „Sf. Lazăr” din Bucureşti. De toţi aceştia se ocupă cu dedicaţie peste 170 de angajaţi, voluntari şi colaboratori.

Organizatorii speră că acest eveniment să rămână un eveniment anual de caritate, prin care să ofere publicului ocazia de a ajuta copii şi tineri defavorizaţi din România.

La primul eveniment de caritate „Cine salvează o viaţă salvează întreaga lume”, organizat în preajma sărbătorilor de iarnă de anul trecut, persoanele înstărite nu s-au înghesuit să ofere prea mulţi bani pentru copiii nevoiaşi. Astfel, suma totală obţinută pentru copiii defavorizaţi din Concordia s-a ridicat la 12.625 de euro, iar o parte din cadourile de lux scoase la licitaţie nu s-au vândut nici măcar la preţul de pornire.

Foto: a1.ro, aradon.ro

Cookies