Damele ARD din București mizează pe un viitor guvern PDL-PNL, cu Tăriceanu în fruntea liberalilor

de:
16 nov. 2012
0 Afișari
Damele ARD din București mizează pe un viitor guvern PDL-PNL, cu Tăriceanu în fruntea liberalilor

Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu a declarat că democrat-liberalii se văd alături de liberali, ea explicând că PNL nu trebuie să se rupă, ci „să schimbe liderul”, Boagiu susţinând totodată că viitorul premier trebuie să fie „un bărbat de stat care să apere interesele României”.

„Din fericire, domnul Crin Antonescu ne-a ajutat, a reuşit să creeze doar o gaşcă în jurul lui, cu alte interese decât cele ale adevăraţilor liberali. Faptul că i-a eliminat prin modul de comportament, prin politica adoptată, pe liberalii adevăraţi sper că i-a trezit pe aceştia la realitate şi le-a arătat că locul lor nu e în acel amalgam”, a declarat Boagiu la Digi24.

Anca Boagiu a mai spus că speră într-o trezire a PNL.

„Nu înseamnă că trebuie să se rupă, trebuie să schimbe liderul. Antonescu nu are nicio legătură cu liberalii, e al socialiştilor”, a adăugat ea.

Vicepreşedintele PDL a mai menţionat că nu USL va da premierul în cazul în care va câştiga cele mai multe mandate la alegeri.

„În zona de manipulare a PSD şi USL a apărut în discursul public că USL trebuie să dea premierul pentru că va fi partidul cu cele mai multe mandate. În Constituţie scrie «partide». Avem o Constituţie, partidul care are numărul cel mai mare de mandate desemnează premierul”, a arătat ea.

Anca Boagiu a susţinut că PDL are mai multe nominalizări pentru postul de premier, dar nu a avansat niciun nume. Ea a declarat totuşi că premierul trebuie să fie „un bărbat de stat care să apere interesele României”.

Și Sulfina Barbu mizează pe aceeași idee, conform unei postări de pe Facebook: „Cine cu cine va forma guvernul?
E o discutie normala in campania pentru alegerile parlamentare.
Colegii mei din conducerea ARD vorbesc despre o alianta fireasca cu PNL-ul. Cu sau fara Crin…. in functie de procentele obtinute la alegeri.
Eu spun de aproape doi ani ca imi doresc o alianta cu PNL. E adevarat ca eu vorbesc despre PNL asa cum l-am cunoscut pe vremea lui Tariceanu. Nu de cel din vremea lui Antonescu.
Vreau insa sa stiu ce credeti voi.”

Cookies