„D’ale Carnavalului”, în premieră la Teatrul Elisabeta. Invitații pentru bucureștenii din Sectorul 5 (P)

06 dec. 2021
89 Afișari
„D’ale Carnavalului”, în premieră la Teatrul Elisabeta. Invitații pentru bucureștenii din Sectorul 5 (P)
„D’ale Carnavalului”, în premieră la Teatrul Elisabeta. Invitații pentru bucureștenii din Sectorul 5 (P)

Locuitorii Sectorului 5 sunt invitați, vineri, 10 decembrie, la teatru. Piesa „D’ale Carnavalului”, în regia lui Șerban Puiu, are premiera la Teatrul Elisabeta.

„D’ale Carnavalului”, în premieră la Teatrul Elisabeta. Invitații pentru bucureștenii din Sectorul 5. Ce trebuie să faceți pentru a obține o invitație gratuită.

„D’ale Carnavalului”, în premieră la Teatrul Elisabeta

Teatrul Elisabeta prezintă, în premieră, prima piesă de teatru bazată pe un text de I. L. Caragiale: „D’ale Carnavalului”, în regia lui Șerban Puiu.

Premiera piesei de teatru se bucură de o distribuție de excepție. În „D’ale Carnavalului” performează actorii: Letiția Vlădescu, Vasile Calofir, Dan Cogălniceanu, Marcelo Cobzariu, alături de tinerii absolvenți de actorie, debutanți, pe care Teatrul Elisabeta i-a sprijinit.

Împreună cu Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, Asociația Culturală Teatrul Independent Elisabeta pune în scenă acest spectacol inedit care este bazat pe cunoscutele personaje ale lui Caragiale.

„D’ale Carnavalului” face parte din proiectul Mofturi și Comedie la Elisabeta. Acest proiect beneficiază de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” în baza Legii 350/2005.

Invitații pentru bucureștenii din Sectorul 5

Proiectul are ca obiectiv general creșterea accesului oamenilor care locuiesc în Sectorul 5 la cultură, dar și participarea la viața culturală prin creația pieselor de teatru inspirate de I.L.Caragiale, transpusă într-un spectacol realizat la cel mai înalt nivel.

Astfel, cu această ocazie, Primăria Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” dăruiește 100 de invitații cu titlu gratuit pentru bucureștenii care locuiesc în Sectorul 5 al Capitalei pentru spectacolul „D’ale Carnavalului”, în regia lui Șerban Puiu.

Premiera piesei de teatru are loc vineri, pe data de 10 decembrie 2021, la ora 18:00, la Teatrul Elisabeta (aflat pe Bulevardul Elisabeta, numărul 45, etajul 2, Sector 5, București).

Persoanele care locuiesc în Sectorul 5 care își doresc sa obțină invitații la piesa de teatru trebuie să apeleze la numărul de telefon 0756 144 831 sau să trimită un mail la adresa contact@cultural5.ro.

Accesul la spectacolul de teatru se face în baza pe baza prezentării certificatului verde, dar și a buletinului de identitate, iar accesul se va face în limita locurilor disponibile.

Organizatorii evenimentului anunță că acesta se va desfășura cu respectarea tuturor măsurilor instituite la nivelul țării pentru a preveni și a combate răspândirea virusului COVID-19.

Recomandăm și:

Cookies