„D’ale Carnavalului” a avut premiera la Teatrul Elisabeta din București. Comedia urmează să apară și online (P)

15 dec. 2021
108 Afișari
„D’ale Carnavalului” a avut premiera la Teatrul Elisabeta din București. Comedia urmează să apară și online (P)
„D’ale Carnavalului” a avut premiera la Teatrul Elisabeta din București. Comedia urmează să apară și online (P)

Vineri, 10 decembrie 2021, la Teatrul Elisabeta s-a jucat, în premieră, „D’ale Carnavalului” în regia lui Șerban Puiu. Veste bună pentru cine nu a putut merge să vadă piesa de teatru: urmează să apară și varianta online.

„D’ale Carnavalului” a avut premiera la Teatrul Elisabeta din București. Comedia urmează să apară și online. Spectacolul este realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

„D’ale Carnavalului” a avut premiera la Teatrul Elisabeta din București

La premiera comediei locuitorii Sectorului 5 au avut un loc special. Sursă foto: Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”
La premiera comediei, locuitorii Sectorului 5 au avut loc special. Sursă foto: Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”

Teatrul Elisabeta a prezentat vineri, 10 decembrie 2021, în premieră, comedia „D’ale Carnavalului”, o primă producție bazată pe un text de Ion Luca Caragiale, în regia lui Șerban Puiu.

„D’ale Carnavalului” este un spectacol realizat cu sprijinul Primăriei Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret Ștefan Iordache.

Spectacolul de teatru este o comedie interactivă cu muzică live în care bine-cunoscutele personaje caragialiene au venit în premieră pe scena Teatrului Elisabeta, într-o reprezentație care a făcut istorie în teatru, film și televiziune.

Comedia urmează să apară și online

Premiera comediei în regia lui Șerban Puiu a avut loc special pentru locuitorii Sectorului 5 al Capitalei și s-a bucurat de participarea unui număr de aproximativ 150 de persoane.

Spectacolul urmează să fie disponibil pentru vizionare și în mediul online, în curând.

„D’ale Carnavalului” face parte din proiectul „Mofturi și Comedie la Elisabeta”, proiect care aparține Asociației Culturale Teatrul Independent Elisabeta. Acesta beneficiază de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Sectorului 5 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” în baza Legii 350/2005.

Obiectivul general al proiectului este acela de a crește accesul oamenilor care locuiesc în Sectorul 5 la cultură, dar și acela de a participa la viața culturală prin creația pieselor de teatru inspirate de Ion Luca Caragiale, pusă în scenă într-un spectacol realizat la cel mai înalt nivel.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies