ARHIVA B365

Daily Mail, despre VICTORIA SIMONEI HALEP: SERENA WILLIAMS A FOST ZDROBITĂ DE SIMONA HALEP

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 DIN SINGAPORE, SCOR: 6-0,6-2. „SERENA WILLIAMS a fost zdrobită de SIMONA HALEP, cu 6-0, 6-2, la TURNEUL CAMPIOANELOR”, a titrat Daily Mail, imediat după ce SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS.

Potrivit publicaţiei britanice, SERENA WILLIAMS, numărul 1 mondial a pierdut la 0 cel de-al optulea meci din cariera sa, în timp ce SIMONA HALEP, numărul 4 mondial, a învins-o pe SERENA WILLIAMS pentru prima dată. Campioana celui de-al 18-lea titlu Grand Slam din carieră nu a fost într-o formă bună, făcând 36 de erori neforţate. 

„Halep a câştigat primul set în doar 20 de minute, în timp ce Williams a marcat doar 7 puncte, acesta fiind cel de-al optulea set pierdut la 0 de jucătoarea americană în cariera sa strălucită”, mai scriu jurnaliştii de la Daily Mail.

Mai mult pe Daily Mail.

B365.ro a prezentat LIVE TEXT meciul dintre SIMONA HALEP ŞI SERENA WILLIAMS. Desfăşurarea meciului o găsiţi AICI.

SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 DIN SINGAPORE, SCOR: 6-0,6-2.  SIMONA HALEP şi SERENA WILLIAMS fac parte din „Grupa Roşie” de la TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 – SINGAPORE. SIMONA HALEP ŞI SERENA WILLIAMS s-au mai întâlnit anterior de 3 ori, iar SERENA WILLIAMS a câştigat de fiecare dată, însă, AZI, MIERCURI, 22 OCTOMBRIE 2014, SIMONA HALEP A ÎNVINS-O PE SERENA WILLIAMS LA TURNEUL CAMPIOANELOR 2014 DIN SINGAPORE, SCOR: 6-0, 6-2.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button