Dacian Cioloș, infectat cu COVID-19: Am primit acum câteva minute rezultatul unui test

24 mart. 2021
114 afișări
Dacian Cioloș, infectat cu COVID-19: Am primit acum câteva minute rezultatul unui test
Cioloș, pentru a doua oară nominalizat de Klaus Iohannis în fruntea Guvernului. De la guvernul post-Ponta, la criza politică din pandemie. BIOGRAFIE

Dacian Cioloș, liderul PLUS, a transmis, miercuri, pe Facebook, un mesaj prin care a anunțat că este infectat cu COVID-19. Din primele informații se pare că europarlamentarul nu are simptome și se simte bine în acest moment.

„Dragi prieteni,
Am primit acum câteva minute rezultatul unui test COVID-19 care, din păcate, este pozitiv.

Cei cu care am intrat în contact zilele trecute au fost informați, eu sunt de astăzi în izolare, urmând întocmai indicațiile echipei medicale din Parlamentul European. Am respectat toate măsurile de protecție în toate împrejurările, nu am simptome și mă simt bine în acest moment.

Am fost mereu conștient de periculozitatea acestui virus care ne-a schimbat total modul de viață în ultimul an, a suprasolicitat sistemul sanitar, medicii și asistentele, a luat prea repede de lângă noi mulți oameni dragi.
Fac și un apel la responsabilitatea fiecărui cetățean să fie atent, să-i protejeze pe ceilalți izolându-se dacă are simptome sau dacă primește un rezultat de test pozitiv. Și să anunțe medicii, pentru că starea se poate schimba de la o oră la alta.

Voi continua să muncesc de acasă, pe proiectele urgente din Parlamentul European și din țară care privesc ieșirea din această criză medicală, economică și socială. Aveți grijă de voi și de cei dragi, protejați-vă sănătatea și fiți atenți.”, a scris Dacian Cioloș pe Facebook.

Cookies