Dacia lansează un program spațial. Trimite un Duster către o altă galaxie

01 apr. 2021
364 Afișari
Dacia lansează un program spațial. Trimite un Duster către o altă galaxie

Dacia lansează un program spațial. Trimite un Duster către o altă galaxie. Este păcăleala de 1 aprilie anunțată de Groupe Renault care declară că, după ce Dacia a revoluționat piețele de pe Terra, este timpul să încerce și dincolo de planeta noastră.

Dacia lansează un program spațial

DUSTAR (combinație între Duster și „star” (stea) este „primul program spațial la un preț abordabil”, declară cei de la Renault.

„DUSTAR reprezintă un pas mic pentru Dacia și o nouă eră pentru călătorii simple, amuzante și pasionante în spațiu”, spun cei de la Groupe Renault.

Este citat și Alan Ding, un așa-zis șef al programului DUSTAR, care spune că lansarea unei mașini în spațiu este pasul logic, iar Duster, un model robust, era alegerea logică.

Reamintim că în februarie 2018, Elon Musk chiar a trimis o mașină în spațiu, în februarie 2018. Este vorba de o Tesla Roadster trimisă cu racheta Falcon Heavy.

Trimite un Duster către o altă galaxie

Dacia spune că „lansarea” va fi transmisă LIVE de la ora 11.00, AICI. Pe pagina de Facebook a companiei Dacia, mai scrie: „Cea mai nouă aventură Dacia este pe cale să revoluționeze călătoriile. Și să le facă mai accesibile ca niciodată. #DUSTAR

Încă din data de 30 martie, cei de la Dacia anunțau „cea mai spectaculoasă aventură”: „Inginerii noștri lucrează de ceva vreme la cea mai spectaculoasă aventură Dacia de până acum. Iar cu ea dăm startul unei noi ere în călătoriile accesibile pentru toți. Rămâi aproape, îți dezvăluim curând despre ce e vorba! #DUSTAR

Cookies