Dacă vrei să fugi în weekend din București la mare, să știi că s-au oprit șantierele de pe autostradă

27 mai 2021
31 afișări
Dacă vrei să fugi în weekend din București la mare, să știi că s-au oprit șantierele de pe autostradă

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a transmis, joi, că toate restricţiile de circulaţie de pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, de pe Podul de la Cernavodă şi din zona localităţii ilfovene Cernica, au fost ridicate. Anunțul a fost completat și de Centrul Infotrafic.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a explicat că lucrările la carosabil din zona Podului de la Cernavodă vor fi reluate în toamnă.

Anunțul lui Drulă

De astăzi, şi toată vara, vom circula pe autostrada A2 de la Bucureşti la Constanţa fără şantiere

Centrul Infotrafic a venit cu o informare

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat, joi, că au fost ridicate restricţiile de pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe Podul Cernavodă (tronson kilometric 156 -160), care erau impuse pentru reabilitarea acestuia.

De asemenea, tot pe Autostrada Soarelui, au fost ridicate şi restricţiile de la kilometrul 14+033 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov, de pe sensul către Constanţa.

„De astăzi, şi toată vara, vom circula pe autostrada A2 de la Bucureşti la Constanţa fără şantiere. Aşa cum am stabilit cu compania de drumuri, toate devierile de trafic de pe A2 au fost încheiate înainte de sezonul estival. La podul de la Cernavodă, lucrările ample de reabilitare au început în martie. Constructorul s-a mobilizat corespunzător şi a respectat termenul de redare în trafic aşa cum am convenit. Lucrările pe partea carosabilă vor fi reluate în toamnă”, a scris, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Cookies