Interviu cu Dracu’ de pe Facebook-ul românesc: „Nici Dracu’ nu vrea să locuiască în București…”

de:
27 sept. 2013
14 afișări
Interviu cu Dracu' de pe Facebook-ul românesc:

Când ți-a venit ideea sa-i faci o pagină de facebook dracului?

La începutul începuturilor a fost pagina lui Dumnezeu pe Facebook. De la El a pornit totul. Dracu’ a apărut mult mai târziu. Întrebați orice credincios. Ideea mi-a venit când am vrut sa-I scriu lui Dumnezeu un mesaj și mi-am dat seama ca Eu, Dracu’, nu am pagină de Facebook.

Câteva informații despre tine(poți să-mi dai și cu aproximație, dacă nu vrei să-ți fie recunoscuta identitatea): câți ani ai, de unde ești și cu ce te ocupi, cand nu ești drac.

Nu cred că s-a întâmplat vreodată să nu fiu drac. Eu sunt drac de cand mă știu și asta îmi ocupă tot timpul. De când eram mic toți mă strigau: „Drace!” sau mă alintau cu: „Dracu’ ăsta mic”. În momentul acesta am trei personalitați diferite, cu vârste cuprinse între 19 și 35 ani. Nu-mi cunosc personalitățile multiple personal, ne-am cunoscut pe pagina Dracu‘ și de atunci ne întelegem de minune. Umorul ne unește.

facebook.com/Dracu

Creangă îi scria lui Eminescu că bucureștenii sunt fiii lui Scaraoțchi. Se vede asta și in like-urile paginii? Cam ce procent dintre cei care au dat Like sunt din Capitală?

Creangă era un pui de drac, se știe. Îl cunoștea și pe unchiul Scaraoțchi foarte bine. Adevărul este ca unchiul Scaraoțchi era cam afemeiat… Dracu’ știe dacă bucureștenii sunt în mare parte fiii lui… numai un genetician ne-ar putea răspunde la întrebarea aceasta. Fe Facebook însă, bucureștenii sunt primii! 

-Tu stai in Bucuresti?

Dracu’ e din Iad, nu e din București. Nici Dracu’ nu vrea să locuiască în București…

Dumnezeu are mai multe like-uri decât tine. Pentru că și-a făcut pagina de facebook mai repede sau pentru că binele trebuie să învingă răul? 

Dumnezeu avea pagină de Facebook înainte să existe Facebook. Cel puțin asa susțin credincioșii. Dracu’ a apărut mai târziu pe internet, deși internetul e invenția mea. Toți credincioșii pot să confirme: „Internetul e lucru’ Dracului”. Cu internetul nu e de joacă, pe internet poți să-ți pierzi chiar și credința… Dar fără Dumnezeu, Dracu’ e ca și inexistent… Nu știu de ce presupune lumea că Dracu’ este cel rău… dacă e invers? Dacă Dracu’ este cel bun și este acuzat pe nedrept? Lumea crede că omul a fost făcut după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Asta înseamnă că Dumnezeu este un mamifer din ordinul primatelor. Tot universul a fost creat de o primată… vă dați seama ce înseamnă lucrul acesta?? Nici nu vreau să mă gândesc… 

facebook.com/dracu

Îl cunoști? Am văzut că vă mai share-uiți unul altuia postările.

Dacă Îl cunosc pe Dumnezeu? Întrebarea aceasta mi-a mai fost pusă în mai multe rânduri de către membrii ai unor secte religioase care umbla din ușă în ușă și cerșesc bani: ortodocși, mormoni, martori etc. Le-am spus și lor că nu-L cunosc personal… doar de pe Facebook.

Crezi că postările tale pot fi gustate și de persoanele religioase? Sau trebuie să fii ateu ca să-ți placă Dracu’ de pe facebook?

Cred că Dumnezeu are mai mult succes la persoanele religioase decât mine. Altfel nu-mi explic de ce Îl ridica în slavi și-L laudă atât… dar Îl și roagă tot felul de chestii. Eu cred că este un interes la mijloc… Dumnezeu le-a promis viață veșnică și chestii din astea… îi duce cu zăhărelul. Eu mă mulțumesc cu ateii. Ateii nu te roagă nimic domn’le. Ateii își văd de treaba lor! Ateii au umor! Iar Eu sunt cinstit, Eu nu am promis nimănui nimic! Dracu’ știe dacă sunt și persoane religioase printre fanii mei…!? 

facebook.com/Dracu

Există vreo femeie „a dracului”? Dacă da, ce crede despre inițiativa ta?

Femeie a Dracului există, fără îndoială! Am cunoscut chiar mai multe… Serios acum… Dracu’ știe ce crede ea despre inițiativa mea… Ea nu crede nimic pentru că nu i-am spus încă nimic, cu alte cuvinte este o necredinciosă! Pagina Dracu’ a luat amploare pe neașteptate, nu am apucat să-i spun ce m-a pus Dracu’ să fac… adică ce m-am pus să fac…

Câte persoane știu că tu ești în spatele paginii?

Nici Dumnezeu nu știe că Eu sunt în spatele paginii. Puteți să-L și întrebați! 

O să publicam și un interviu cu Dumnezeu. Așa că te-aș ruga să-i transmiți un mesaj înainte.

Pe Dumnezeu vreau să-L întreb cum Dracu’ a reușit să-i prostească pe oameni să creadă în El, când El nici măcar nu există…

Cookies