Dacă iubești Rapidul și circuli cu metroul prin București, poate nimerești trenul „100 Rapid”. Metrorex sărbătorește astfel centenarul clubului feroviarilor

26 iun. 2023
307 Afișari
Dacă iubești Rapidul și circuli cu metroul prin București, poate nimerești trenul
Dacă iubești Rapidul și circuli cu metroul prin București, poate nimerești trenul "100 Rapid". Metrorex sărbătorește astfel centenarul clubului feroviarilor | Sursa foto: Facebook - Metrorex

În stația de metrou Crângași s-au sărbătorit 100 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Rapid vineri, 23 iunie. Cu această ocazie, un metrou a fost decorat cu poze cu cele mai importante momente din istoria clubului.

Clubul Sportiv Rapid a împlinit 100 de ani de la înființare

Duminică, 25 iunie, giuleștenii au sărbătorit 100 de ani de la înființarea clubului. Pentru a marca acest eveniment, un metrou a fost decorat cu numeroase fotografii cu momente importante din istoria clubului.

În cadrul evenimentului au participat următoarele persoane:

  • Daniel Niculae, președintele echipei de fotbal,
  • Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid,
  • Violeta Beclea, vicecampioană olimpică la Sydney.

În interiorul metroului pot fi admirate imagini de la cele mai importante momente din istoria clubului, a transmis as.ro:

  • primul titlu de campioană al Rapidului (1967) obținut,
  • al doilea titlu de campioană (1999),
  • fotografii cu vechea arenă Giulești,
  • fotografii cu jucători reprezentativi ai clubului,
  • de la titlul câștigat de echipa feminină de handbal în 2022.

Metrorex a anunțat, pe pagina de Facebook, că a fost pusă în circulație garnitura de metrou „Rapid 100” în cadrul evenimentului „Rapid, legenda continuă”:

Astăzi, la stația de metrou Crângași, linia 3 a avut loc evenimentul intitulat “Rapid, legenda continuă” care a marcat 100 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Rapid. Cu acest prilej a fost pusă în circulație garnitura de metrou “Rapid 100”. Garnitura este colantată atât pe interior, cât și pe exterior cu sportivi emblematici ai Rapidului. La eveniment au participat Violeta Beclea, vicecampioană olimpică la Sydney 2000, președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, președintele FC Rapid, Daniel Niculae și reprezentanți ai Metrorex.

Metrorex a mai anunțat că trenul decorat poate fi văzut pe Magistralele 1 și 3. De asemenea, acesta se află în continuare în circulație.

Acestea sunt câteva poze de la eveniment:

Garnitura de metrou „Rapid 100”. Sursa foto: Metrorex
Garnitura de metrou „Rapid 100”. Sursa foto: Metrorex
Garnitura de metrou „Rapid 100”. Sursa foto: Metrorex
Garnitura de metrou „Rapid 100”. Sursa foto: Metrorex
Garnitura de metrou „Rapid 100”. Sursa foto: Metrorex
Garnitura de metrou „Rapid 100”. Sursa foto: Metrorex

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies