Dacă ieși din acest bloc din București și vrei să faci mai mult de 9 pași, încearcă să zbori peste mașina parcată perfect în drum. Nu, trotineta nu-i pusă acolo să te ajute

14 iun. 2023
10146 afișări
Dacă ieși din acest bloc din București și vrei să faci mai mult de 9 pași, încearcă să zbori peste mașina parcată perfect în drum. Nu, trotineta nu-i pusă acolo să te ajute
Dacă ieși din acest bloc din București și vrei să faci mai mult de 9 pași, încearcă să zbori peste mașina parcată perfect în drum. Nu, trotineta nu-i pusă acolo să te ajute | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Când ajungi acasă după o zi lungă de muncă, ultimul lucru pe care îți dorești să îl faci este să cauți loc de parcare. Un bucureștean a găsit soluția problemei, și pentru a nu avea foarte mult de mers până la intrarea în bloc, a parcat mașina fix în fața scării.

Mașina parcată perfect în drum, fix în fața scării

Ce faci când nu vrei să merg mult până la bloc? Parchezi în fața scării, cu toate că blochezi accesul pentru ceilalți locatari. Aceasta este soluția pe care un bucureștean a găsit-o, noapte trecută, când a ajuns acasă.

Respectivul șofer a lăsat mașina chiar în buza aleii ce duce către intrarea în scara de bloc, iar că parcarea să fie completă, lângă vehicul se află și o trotinetă.

Locatarii au fost nevoiți să ferească mașina atunci când plecau către treburile lor. Unul bucureștean ce locuiește în blocul respectiv a fotografiat mașina parcată în mijlocul drumului.

Poza a fost publicată pe grupul „Ai parcat ca un bou București”, alături de următorul mesaj:

„Eu cum mai ies din bloc?”

Mașina parcată perfect în fața blocului
Mașina parcată perfect în fața unui bloc | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Postarea a strâns zeci de comentarii și de reacții de la membri grupului. Bucureștenii au făcut glume pe seama acestei situații:

  • „Simplu, pui piciorul drept pe mânerul ușii, stângul pe oglindă, câțiva pași pe plafon, și coborârea la fel. Cu crampoane anti-alunecare de preferat, alea de escaladezi muntele înghețat ;).”
  • „Nu ai jucat lapte gros?”
  • „Ca în copilărie, sari gardul.”
  • „Faci tunel prin mașină.”

De asemenea, pe oameni i-a amuzat și trotinetă lăsate lângă vehicul:

  • „Cu trotineta.”
  • „Trotineta se folosește de la mașină până la scara blocului și invers.”

Acest gen de parcări sunt deranjante, în mod special, pentru persoanele care au dizabilități și nu pot trece de vehiculele lăsate în mijlocul drumului.

Cookies