BAZAR

Cutremur în Biserica Ortodoxă Română: Nepoata patriarhului Daniel ar fi, de fapt, fiica sa secretă

Steluţa Vişan Ciobotea, nepoata Patriarhului Daniel, despre care presa locală spune că „este rodul unei relaţii avute de actualul patriarh în tinereţe, cu o nemţoaică” ar putea stârni un adevărat scandal în interiorul Bisericii Române, scrie jurnaluldeargeş.ro. Până acum se ştia că Steluţa este fiica cea mare a surorii Patriarhului, Florica Ciobotea, dar tânăra a intrat în atenţia presei în urma unor declaraţii cel puţin controversate.

„La 13 ani am căzut şi m-am lovit rău, iar în adolescenţă, starea mi s-a agravat, afectându- mi şi coloana vertebrală. Cu timpul, am început să îmi mai revin, numai că familia mea s-a folosit şi se foloseşte încă de accidentul meu pentru a scoate cât mai mulţi bani de pe urma unchiului meu”, a declarat Steluţa, care suferă de o afecţiune gravă.

Steluţa a rămas însărcinată, lucru care a stârnit furia părinţilor, ce ar ar fi dat-o în judecată pe motiv că ar fi nebună şi că ar avea nevoie de un tutore. „După tot ce s-a întâmplat, îmi pun şi eu acum serioase semne de întrebare dacă aceasta e familia mea. Cred că o adevărată mamă nu ar putea face aşa ceva propriului copil”, susţine fata.

Zvonurile că Steluţa ar fi fiica înaltului prelat nu au încetat să apară. Nici tânăra nu poate exclude ipoteza. „Nu ştiu ce să spun! Dar asemănarea asta dintre mine şi Patriarh… Ştiu că unchiul meu, Patriarhul, mi-a lăsat mie tot ceea ce avea. Ştiu că şi casele din Bucureşti sunt, în procent de 80%, pe numele meu„, spune Steluta.

Potrivit jurnaluldeargeş.ro, Steluţa Vişan Ciobotea, despre care se spune că ar fi fiica secretă a Patriarhului Daniel, s-a căsătorit cu Costel Ispas, a dat naştere unei fetiţe, iar naşii au fost prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button