ARHIVA B365

Cutremure cu magnitudine de 3 grade în România

UPDATE: Un alt cutremur, cu magnitudinea de 3 grade pe Richter, s-a produs duminică, în jurul orei 12.25. Cutremurul s-a produs în judeţul Prahova, la o adâncime de 166 km, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP).

Seismul cu magnitudinea de 3 grade s-a produs duminica, la ora 06.03, in Vrancea, la adancimea de 107 de kilometri, potrivit INFP. Orasele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Tecuci, Focsani, Marasesti si Onesti.

Alte două cutremure cu magnitudine de 3,1 grade pe Richter s-au produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, tot în regiunea seismică Vrancea.

De la inceputul acestui an, in zona Vrancea au fost inregistrate doua cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade, in 24 ianuarie si 16 martie, ultimul avand epicentrul in judetul Buzau.

In 22 noiembrie 2014, in Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine inregistrat in Romania in ultimii 10 ani. Seismul a fost simtit si in Bucuresti si a fost urmat de mai multe replici, care nu au depasit insa 3,3 grade.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button