Cutii poștale pentru scrisorile care trebuie să ajungă la Moș Crăciun. În ce parcuri din București își pot lăsa copiii dorințele

16 dec. 2021
246 Afișari
Cutii poștale pentru scrisorile care trebuie să ajungă la Moș Crăciun. În ce parcuri din București își pot lăsa copiii dorințele
Cutii poștale pentru scrisorile care trebuie să ajungă la Moș Crăciun. În ce parcuri din București își pot lăsa copiii dorințele

O inițiativă foarte drăguță în București. Prichindeii pot merge alături de părinți să-și lase scrisorile pentru Moș Crăciun în cutiile special create și amplasate în mai multe parcuri.

Cutii poștale pentru scrisorile care trebuie să ajungă la Moș Crăciun. În ce parcuri din București își pot lăsa copiii dorințele. Anunțul a fost făcut de edilul unui sector din Capitală.

Cutii poștale care au un singur destinatar – Moș Crăciun

Perioada sărbătorilor de iarnă este specială pentru oamenii mari, dar cu adevărat unică pentru copii. Este momentul perfect în care prichindeii pot visa cu ochii deschiși, momentul în care se strânge toată familia la un loc – de la cățel, pisică și până la rudele îndepărtate.

Unul dintre momentele cele mai importante pentru cei mici este acela de a contoriza cât de cuminți au fost, ca să-și dea seama dacă vor primi toate cadourile pe care și le doresc de la Moș Crăciun.

Te-ar mai putea interesa și: Și „Moş Crăciun” s-a vaccinat anti-Covid, în București, înainte să plece să împartă daruri

Pentru o mică, dar importantă contribuție adusă copiilor, în Sectorul 2 al Capitalei au fost montate cutii poștale speciale, care au un singur destinatar – Moș Crăciun, spune Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2.

În ce parcuri din București își pot lăsa copiii dorințele

Cutiile poștale speciale pentru Moș Crăciun sunt amplasate în parcurile din Sectorul 2 în care a fost montat și iluminat festiv:

  • parcul Obor,
  • parcul Florilor,
  • parcul Motodrom,
  • parcul Ion Creangă,
  • Cinema Floreasca,
  • parcul Ioanid,
  • parcul Plumbuita 1,
  • parcul Lunca Florilor,
  • parcul Național.

Amintim că, anul acesta, cu ocazia serbărilor de iarnă organizate de grădinițe și școli, au fost stabilite noi reguli pandemice. Oricum toată organizarea era complicată, pentru că de cele mai multe ori erau implicați părinții, dar anul acesta a devenit și mai complicat.

Te-ar mai putea interesa și: Moș Crăciun are voie la serbările copiilor, părinții nu au. Sigur, e o excepție: când Moș Crăciun are mirosul de tata sau ghetele unchiului (wink emoji)

Astfel, la serbările de iarnă, copiii îi vor avea alături doar pe Moș Crăciun și pe angajații grădinițelor/școlilor, iar accesul părinților nu este permis. Pentru această situație a fost dat Ordinul comun semnat de Ministerul Educației și Ministerul Sănătății. Practic, Moș Crăciun vine la serbare doar cu acordul unităților de învățământ, pentru că este considerată o situație specială. Serbărilor vor fi organizate cu respecatarea măsurilor de protecție și prevenție epidemiologică.

Cookies