Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea clădirii de birouri Eminescu Office din Bucureşti

de:
07 iun. 2019
0 Afișari
Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea clădirii de birouri Eminescu Office din Bucureşti

„Aceasta este a treia clădire de birouri preluată spre administrare de Cushman & Wakefield Echinox de la începutul anului, departamentul de Asset Services având atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Head of Asset Services”, se arată în comunicat.

Eminescu Office este un proiect premium, are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată şi cu facilităţi pentru biciclete.

Spaţiile de birouri sunt open space, cu terase pe fiecare etaj, designul clădirii facilitând accesul luminii naturale în toate zonele.

Eminescu Office este o clădire boutique dezvoltată de Akcent Development, situate în vecinătatea zonelor Universitate, Piaţa Romană, Calea Moşilor şi Ştefan cel Mare.

 

Cookies