ARHIVA B365

Curtea Constituţională a reluat şedinţa pe tema rezultatului referendumului

Plenul Curţii Constituţionale, în temeiul art. 77 din legea 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, a solicitat informaţii necesare soluţionării contestaţiilor de la Ministerul Administraţiei şi Internelor şi de Institutul Naţional de Statistică. Până la momentul închiderii şedinţei, Ministerul Administraţiei şi Internelor nu a răspuns solicitării Curţii”, se arată în comunicatul CCR.

De asemenea, se precizează că joi vor fi reluate începând cu ora 09.00 „dezbaterile referitoare la contestaţii şi confirmarea rezultatelor referendumului”, scrie realitatea.net.

Totodată, CCR menţionează că miercuri au fost primite cele 18.548 de procese verbale întocmite în secţiile de votare din ţară şi din străinătate şi au fost înregistrate trei dosare care au ca „obiect contestaţii precum şi mai multe cereri din partea cetăţenilor cu privire la rezultatul referendumului din data de 29 iulie”.

Şedinţa Curţii a început în jurul orei 14.00. După trei ore de dezbateri, judecătorii au luat o pauză, până la ora 18.00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button