Cursurile vor fi suspendate joi în 110 unităţi de învăţământ din București

de:
29 mai 2019
0 Afișari
Cursurile vor fi suspendate joi în 110 unităţi de învăţământ din București

Dintre acestea, 79 sunt unităţi de învăţământ preuniversitar de stat şi 31 private. Lista cu acestea este publicată pe site-ul Inspectoratului.

Cursurile din toate şcolile din Capitală vor fi suspendate vineri, în 31 mai 2019. Este prima zi în care Suvernul Pontif vine în vizită oficială în București. O parte din aceste instituţii o să fie închise, parţial, şi joi, pentru ca organizatorii să-şi ia măsurile necesare de siguranţă pe traseul înaltului prelat.

Toate școlile și grădinițele din Capitală vor avea, vineri, 31 mai, cursurile suspendate cu prilejul vizitei Papei în București, iar în cursul zilei de joi, doar o parte din unitățile de învățământ își vor închide porție. Decizia a fost luată în cadrul în cadrul comandamentului întrunit la Primăria Capitalei.

Şcoli şi grădiniţe închise în Bucureşti, la vizita Papei Francisc. Lista unităţilor de învăţământ închise pe 30 şi 31 mai
„Vineri se închid toate şoclile, joi, Inspectoratul întocmise o listă ce unităţile de învăţământ de pe traseu, dar, în final s-a decis ca fiecare conducere a şcolii să decidă dacă este cazul sau nu să se suspende cursurile”, ne-a declarat Mariana Manea, purtătorul de cuvânt al ISMB.

Papa Francisc va face o vizită istorică în România între 31 mai și 2 iunie. Călătoria apostolică a papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, și se desfășoară sub genericul „Să mergem împreună!”.

Cookies