Cursuri online pentru școlile din Berceni, Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Tunari

18 mart. 2021
106 Afișari
Cursuri online pentru școlile din Berceni, Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Tunari

Cursuri online pentru școlile din Berceni, Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Tunari, de astăzi, ca urmare a deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

De astăzi se vor organiza cursuri online pentru școlile din Berceni, Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Tunari. Astfel, pentru elevii acestor localități din judeţul Ilfov prezența fizică la școală a fost suspendată ca urmare a creșterii alarmate a numărului de noi infectări cu virusul SarsCov-2.

Instituţia Prefectului – Judeţul Ilfov informează că pe 17.03.2021 a avut loc şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 30 din 17.03.2021 privind adoptarea modificării scenariului de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din localităţile Berceni, Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Tunari, judeţul Ilfov.

”Conform Hotărârii CJSU Ilfov nr. 30/17.03.2021, începând cu data de 18.03.2021, se suspendă activitatea didactică ce presupune prezenţă fizică la nivelul unităţilor de învăţământ din localităţile Berceni, Otopeni, Popeşti-Leordeni şi Tunari, ca urmare a depăşirii ratei de incidenţă de 6/1000 locuitori. Pe perioada suspendării, procesul de învăţământ se va desfăşura online”, precizează sursa citată.

De altfel, și comunele ilfovene Chiajna şi Cornetu au intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând de marţi, de la ora 22:00.

Și orașul Bragadiru a intrat în carantină, începând de luni seară, pentru o perioadă de două săptămâni.

Cookies