Cursuri IT gratuite – drumul către performanță sau eșec? Detaliile care te vor ajuta să iei decizia corectă (P)

05 apr. 2023
114 Afișari
Cursuri IT gratuite - drumul către performanță sau eșec? Detaliile care te vor ajuta să iei decizia corectă (P)
Sursă foto: unsplash.com

Domeniul IT a devenit unul extrem de atractiv atât pentru tineri, cât și pentru persoanele de vârsta a doua, datorită avantajelor numeroase pe care le oferă și a oportunităților de pe piața muncii. Din ce în ce mai multe persoane își îndreaptă privirea către acest sector și o parte dintre acestea chiar își testează abilitățile cu ajutorul unor cursuri IT gratuite. Poți începe cu un ”flirt” nevinovat, însă, dacă alegi cu înțelepciune și maturitate, poți ajunge să îți dezvolți o adevărată carieră de programator.

Petru Trîmbițaș a pus bazele unui mentorat în programare, conceput după modelul observat în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. Pe parcursul colaborării sale cu acestea, tânărul clujean a conștientizat elementele care influențează în mod vital parcursul profesional al unei persoane:

  • experiența profesorilor;
  • relația cu aceștia;
  • aspecte din viața personală.

În urma acestor observații, Petru Trîmbițaș a pus bazele programului de mentorat care să îndeplinească toate aceste nevoi. Programul este structurat în trei părți:

  • modul de cursuri IT gratuite WellCode;
  • modul practic de scriere de cod și realizarea portofoliului personal;
  • modul de dezvoltare personală.

Modulul gratuit are un număr limitat de ore și a fost creat pentru a-ți oferi posibilitatea de a te convinge și de a-ți testa abilitățile de a scrie cod. În cadrul acestuia, vei beneficia de același sprijin oferit de mentori, astfel încât să-ți faci o imagine completă despre ceea ce-ți oferă programul WellCode.

După finalizarea modulului de cursuri IT gratuite, poți alege să continui să înveți să scrii cod curat și corect în cadrul mentoratului. Astfel, vei beneficia de ghidare permanentă din partea mentorilor, care-ți vor fi alături de la primul ”Salut” și până la angajare.

Fiecare problemă rezolvată pe platformă se va concretiza într-un pas înainte. Vizualizarea evoluției te va motiva și te va face să lucrezi focusat, astfel încât să îți poți atinge obiectivele într-un timp cât mai scurt. După ce vei reuși să parcurgi integral problemele de pe platformă, mentorii te vor ajuta să-ți scrii propria aplicație și să realizezi propriul portofoliu de proiecte. Apoi, te vor încuraja să-ți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să treci cu brio de etapa de interviu.

Formarea ta nu ar fi completă fără modulul de dezvoltare personală, concept unic pe piața de cursuri IT gratuite din România. În cadrul acestui modul, coordonat de coachi, vei învăța să îți dezvolți strategii de gestionare a gândurilor și emoțiilor negative.

Totodată, coachii te vor ajuta să îți stabilești un stil de viață sănătos, un regim alimentar bun și o igienă a somnului echilibrată, care să te ajute să-ți crești puterea de concentrare și să îți construiești o gândire analitică performantă. Specialiștii te vor ajuta să-ți exersezi abilitățile de comunicare și interrelaționare – la fel de urmărite de angajatorii din domeniul IT ca și cele de scriere de cod.

Programează chiar acum o ședință cu mentorii și acceptă provocarea. Înscrie-te la modulul de cursuri IT gratuite și testează-ți pasiunea pentru programare. Convinge-te că și tu poți deveni programator, indiferent de vârstă sau de experiență. Poți construi o carieră de succes, indiferent că pleci de la zero sau ai deja cunoștințe prealabile de programare!

Cookies