ȘTIRI

Cursuri GRATUITE pentru elevii bucureşteni, oferite de Primăria Capitalei

Primul loc vizitat a fost baza sportiva din Complexul Regie, unde elevii bucuresteni fac cursuri de tenis de camp si fotbal.

De asemenea, Oprescu a vizitat si Liceul Miguel de Cervantes, unde elevii participa la cursuri de limba spaniola si televiziune, derulate in cadrul aceluiasi program.

Proiectul a reunit 11.242 de elevi ai claselor I – XII si s-a desfasurat in perioada18 ianuarie – 6 aprilie 2014, pe parcursul a 20 de ore/modul.

Cursurile de formare pentru elevii claselor V-VIII si IX-XII se finalizeaza in datele de 5 si 6 aprilie 2014 cu o evaluare a cunostintelor si a aptitudinilor acumulate de catre acestia. Astfel, vor participa la testare 1800 de elevi ai claselor V-VIII si 4160 de elevi ai claselor IX-XII. In urma acestei evaluari, 50% dintre elevii participanti, stabiliti in ordineapunctajului obtinut, vor primi ca premiu o tabara de 7 zile pe litoralul Marii Negre, in vara acestui an (coordonare, cazare si 3 mese pe zi gratuit) organizata deacelasi Centru din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Cei aproximativ 3500 de elevi selectati in urma cursurilor de formare gratuita sevor reuni cu alti aproximativ 7000 de elevi merituosi. Taberele din acest an vizeaza premierea a peste 10.500 de elevi bucuresteni cu rezultate scolare si extrascolare deosebite.

Cursurile de formare pentru elevii claselor I – IV s-au finalizat in datele de 29 si 30 martie 2014. Elevii au primit ca premiu o excursie de 3 zile (cazare si 3 mese pe zi gratuit) la munte in primavara anului 2014.

Disciplinele de studiu abordate au fost urmatoarele:

Clasele I – IV (1423 de elevi)

tenis de câmp
fotbal
patinaj
dans sportiv
arte martiale
inot

Clasele V - VII  (2653 de elevi)

actorie
dans sportiv
limba engleza
limba franceza
limba italiana
limba spaniola
limba germana
limba chineza
matematica

Clasele IX – XII (6131 de elevi)

dans sportiv
management de proiect si leadership
actorie
web-design
management al afacerilor
arte martiale
televiziune
arta fotografica


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button