Cursuri gratuite de scrimă pentru copiii din Sectorul 6

de:
20 mai 2015
2 afișări
Cursuri gratuite de scrimă pentru copiii din Sectorul 6

Iată comunicatul Primăriei: „Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 reaminteşte părinţilor care au copii cu vârste cuprinse între 7-9 ani că sunt aşteptaţi la înscrieri pentru cursurile gratuite de scrimă, organizate la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ,,Conacul Golescu Grant”, Aleea Ţibleş nr 64, Sector 6.
Scrima este un sport nobil care oferă o dezvoltare armonioasă a copilului din punct de vedere fizic şi psihologic. Dezvoltarea copiilor este influenţată şi de practicarea unui sport. Cei mici pot fi încurajaţi să practice scrima, iar în scurt timp se va remarca o creştere a disciplinei, atenţiei, a încrederii în forţele proprii, precum şi o mai mare eficienţă la şcoală.
Cei mici sunt aşteptaţi însoţiţi de părinţi în zilele  de marţi şi joi de la 14.00-16.00, vineri 17.00-19.00 şi sâmbătă de la 09.00-11.00.
Actele necesare pentru înscriere sunt:
copie C.I. sau copie certificat de naştere,
adeverinţă medicală din care să rezulte că este apt să practice acest sport,
cererea tip completată.
Scrima face parte din proiectul ,,Liga Tinerilor Sportivi” care este derulat de DGASPC Sector 6 şi vizează latura socio-comportamentală a acestui tip de activităţi, cu accent pe prevenirea abandonului şcolar, a comportamentelor antisociale ce pot afecta viitorul copiilor şi adolescenţilor din comunitate, precum şi de dezvoltare armonioasă, o viaţă sănătoasă prin sport.
De asemenea, copiii vor învăţa să-şi controleze emoţiile şi impulsivitatea, găsind totodată şi o alternativă educativă de petrecere a timpului liber.”

Cookies