Cursuri de gătit pentru copii

de:
13 ian. 2011
6 Afișari
Cursuri de gătit pentru copii

Marti, 11 ianuarie 2011, Société Gourmet a organizat la Deutsche Schule Bukarest (Scoala Germana Bucuresti), primul curs de gatit pentru copii. Conceptul face parte dintr-o serie de astfel de cursuri tinute pentru Scoala Germana si se numeste „Cooking Journey Around The World”.

Copiii, cu varste inte 4 si 15 ani, descopera la fiecare sedinta din cadrul proiectului, cate un preparat local alaturi de trainerul Daniel Wendorf, cu o experienta de 10 ani ca chef la restaurante gourmet din Germania, Elvetia si Romania. Astfel, la prima calatorie de marti ei au ajuns in Japonia, unde cei 19 micuti au realizat sushi, au comunicat in limba germana si s-au distrat copios. La fiecare sedinta vor avea ocazia sa descopere ingrediente, tehnici de preparare si sa reproduca preparate celebre din toata lumea.

Urmatoarele destinatii pentru cursurile de gatit destinate copiilor, din cadrul conceptului „Cooking Journey Around The World” sunt Italia, Franta, Romania, Germania, Spania si Thailanda. Pentru ca feedback-ul primit a fost unul pozitiv, echipa Société Gourmet are in plan sa organizeze astfel de cursuri pentru copii si in alte locuri.

Société Gourmet a aparut pe piata in 2009, organizand cursuri de gatit gourmet pentru pasionatii amatori si a ajuns in prezent sa ofere Team Cooking (team building culinar), vanatoare de trufe si cursuri de gatit, weekenduri culinare si serviciul de Private Chef (chef la domiciliu).

Cookies