Cursuri de formare profesională pentru persoanele de etnie rromă din Sectorul 4

de:
12 sept. 2011
0 Afișari
Cursuri de formare profesională pentru persoanele de etnie rromă din Sectorul 4

Primăria Sectorului 4 şi Agenţia Locală de Ocupare a Forţei de Muncă Sector 4 anunţă că persoanele de etnie rromă din sector se pot înscrie, începând de luni, la cursurile de formare profesională pentru obţinerea unui post de bucătar, cofetar-patiser, chelner, sudor şi zidar.

Toţi cei interesaţi să urmeze un curs gratuit de calificare pentru obţinerea unui loc de muncă, se pot adresa Primăriei Sectorului 4, din Bd. George Coşbuc nr. 6-16, sau Agenţiei Locale de Ocupare a Forţei de Muncă Sector 4, situată pe strada Spătaru Preda, nr. 12, corp B, Sector 5.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute şi apelând la numerele de telefon 021.335.58.54 sau 021.332.76.28.

Pentru înscrierea la cursuri este obligatoriu ca aceştia să fie domiciliaţi în Sectorul 4, să aibă asupra lor actul de identitate în original şi o adeverinţă medicală care atestă faptul că sunt apţi de muncă.

Pentru obţinerea Certificatului de Calificare, cetăţenii trebuie să participe zilnic la cursuri, timp de trei luni. În cadrul sesiunilor de pregătire sub îndrumarea unui formator profesional, participanţii la cursuri se pot califica în diverse domenii de activitate.

Cookies