Cursul de regie de film pentru amatori Director’s Cut începe pe 1 octombrie

de:
03 sept. 2012
Cursul de regie de film pentru amatori Director's Cut începe pe 1 octombrie

Director’s Cut se adresează tuturor celor pasionați de film, făra o pregătire prealabilă în domeniu, care vor să înțeleagă cum se vede un film și din cealaltă parte a camerei de filmare. De-a lungul cursului, in cadrul celor 8 ședințe interactive, cu discuții, teme pentru acasă și experimente de percepție, participanții se vor putea apropia de lumea filmului din interior.  Vor afla care este întreg procesul pe care orice regizor îl parcurge de la citirea unui scenariu până la filmarea propriu-zisă.

Împreună cu trainer-ul cursului, regizoarea Iulia Rugină, participanții vor viziona și discuta secvențe de film, vor discuta elemente de concepție regizorală, decupaj, lucru cu actorii și vor incerca să descopere împreună mecanismul de bază în spunerea unei povești cu emoție.

Cursul începe în data de 1 octombrie și durează până în 25 octombrie. Ședințele au loc de două ori pe săptămână (luni și joi) la sediul Asociației Culturale Control N (Str. Transilvaniei nr. 10), de la ora 19:00 la ora 21:00.

Mai multe informații despre Director’s Cut puteți găsi pe site-ul: www.controln.ro