Cursele spre Franța se desfășoară normal pe aeroportul „Henri Coandă”

de:
14 nov. 2015
0 Afișari
Cursele spre Franța se desfășoară normal pe aeroportul

Cursele aeriene catre si dinspre Franta se desfasoara normal, dar se efectueaza controale la toate frontierele acestui stat, a declarat, sambata, directorul de comunicare al Aeroportului „Henri Coanda” Bucuresti, Valentin Iordache, citat de Hotnews.ro.

„Zborurile se deruleaza normal, atat pe relatia Franta, in special Paris, pentru ca aici este acea situatie foarte dificila, cat si pe celelalte destinatii operate de pe Aeroportul „Henri Coanda”. In ceea ce priveste Parisul si Franta, si conform site-ului Ambasadei Frantei, se desfasoara zorurile normal, aeroporturile sunt deschise. De asemenea, circulatia aeriana si feroviara in Franta este in functiunie. In schimb, ca element de noutate, se efectueaza controale de frontiera la toate frontierele acestui stat”, a precizat Valentin Iordache, directorul de comunicare al Aeroportului „Henri Coanda”.

Acesta a mai mentionat ca nivelul de securitate pe aeroport este oricum unul foarte ridicat.

Sambata, Air France a anuntat ca persoanele care aveau facute rezervari pentru cursele aeriene ale companiei sunt sfatuite ca, inainte de a merge la aeroport, sa verifice informatiile despre zboruri.

De asemenea, cei care au bilete pentru cursele aeriene din perioada 13-15 noiembrie si doresc sa-si amane calatoria, o pot face pana pe 22 noiembrie, fara costuri suplimentare si in aceleasi conditii, se arata pe site-ul companiei.

Reprezentantii Air France mai mentioneaza ca persoanele care doresc sa-si amane calatoriile dupa 22 noiembrie, sa le anuleze sau sa schimbe destinatia pot beneficia de un voucher valabil timp de un an pentru zoborurile companiei si cele KLM si Hop.

Cookies