ARHIVA B365

Cursele aeriene Bucureşti-Budapesta au fost anulate de pe Otopeni

”Malev opera în România 22 de curse săptamânal. Ultima cursă a fost astăzi ( vineri, n.r.) la 5.56, care a decolat spre Budapesta”, au precizat reprezentanţii CNAB, citaţi de NewsIn.

Compania aeriană ungară Malev şi-a suspendat vineri dimineaţă activitatea, anunţându-şi decizia pe site, în contextul falimentului iminent.

„Începând din 3 februarie, ora locală 6.00 (7.00 ora României), după aproape 66 de ani de activitate continuă, nu vor mai decola avioane Malev”, a scris directorul general Lorant Limburgerpe site-ul Malev.

Compania se confruntă cu un risc din ce în ce mai mare de insolvenţă, în urma informaţiilor că se află în pragul falimentului, a adăugat Limburger, adăugând că furnizorii cereau plata în avans „de la o zi la alta”, ceea ce a făcut poziţia societăţii insustenabilă.

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat că va investi 100 milioane de dolari pentru extinderea operaţiunilor din Budapesta şi va relua zborurile din Bucureşti spre capitala Ungariei.

„Compania va lansa o nouă rută şi va creşte frecvenţele pe cele existente, numărul de zboruri săptămânale aproape dublându-se, de la 67 la 129”, se arată într-un comunicat al Wizz Air, preluat de Mediafax.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button