Cursa TAROM București-Amsterdam, întârziată de un scandal la bord

de:
01 mai 2015
0 Afișari
Cursa TAROM București-Amsterdam, întârziată de un scandal la bord

Unul din pasageri a început să strige, neinteligibil, către membrii echipajului și ceilalți pasageri, fiind avertizat, conform procedurii, atât verbal, cât și în scris, de echipajul de cabină și a comandantului aeronavei cu privire la posibilitatea de a solicita aterizarea de urgență pe un aeroport de pe rută.

Dupa această avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înțelegere a situației însă după aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenția spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Aceștia l-au imobilizat în scaun, cu centura de siguranță, potrivit Digi24.

Evenimentul s-a petrecut pe cursa RO 363, OTP-AMS, de miercuri, (ora decolare 15.20) și a fost raportat de membrii echipajului după aterizarea pe aeroportul de plecare, potrivit unui comunicat TAROM.

Comandantul aeronavei a solicitat asistența autorităților aeroportului Schipol, iar pasagerul a fost preluat de către acestea.

Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de întorcere AMS-OTP a avut o întârziere de 30 de minute.

Cookies