Cursa Bolt prin București care nu s-a efectuat, dar a costat 100 de lei și câțiva covrigi. Șoferul a luat pachetul, dar a anulat din mers și a păstrat banii și mâncarea

12 apr. 2023
19011 Afișari
Cursa Bolt prin București care nu s-a efectuat, dar a costat 100 de lei și câțiva covrigi. Șoferul a luat pachetul, dar a anulat din mers și a păstrat banii și mâncarea
Cursa Bolt prin București care nu s-a efectuat, dar a costat 100 de lei și câțiva covrigi. Șoferul a luat pachetul, dar a anulat din mers și a păstrat banii și mâncarea. Imagine simbol: Unsplash

Un șofer de Bolt a furat 100 de lei și câțiva covrigi, în timpul unei curse prin București. Atât banii, cât și mâncarea, erau pentru o persoană care chiar avea nevoie de acele lucruri.

După ce a furat, șoferul a mai și amenințat că sună la poliție

O bucureșteancă a trăit o experiență neplăcută, care a implicat un șofer de Bolt din București și a împărtășit-o cu internauții de pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Femeia pregătise o punguță cu câțiva covrigi, în care pusese și 100 de lei, pentru o cunoștință care avea nevoie de bani și de mâncare.

Bucureșteanca era la muncă și nu avea cum să se ducă personal la cunoștință acasă, așa că a chemat un Bolt.

Femeia i-a dat punguța șoferului de Bolt și l-a rugat să o ducă la destinație. La scurt timp după ce a luat punguța și a plecat, șoferul a anulat cursa și a păstrat atât banii, cât și mâncarea.

Astăzi, acest individ, șofer de bolt, a primit de la mine o punguță cu mâncare și în interiorul pungii, o sumă infimă de 100 lei. Datoria lui? Să ducă aceasta pungă la altă adresă, punga fiind pentru o cunoștință care nu avea nici mâncare și avea nevoie de acei bani.” povestește M. C.

Ulterior, el a început să mintă că nu a primit nimic și a amenințat că va suna la poliție.

La scurt timp după ce a plecat, a anulat cursa, mințind încontinuu că el nu a primit nimic și crizându-se că el sună la poliție.” a mai povestit bucureșteanca

Internauții i-au recomandat femeii să facă sesizare la Bolt

Postarea femeii a strâns sute de aprecieri și sute de comentarii din partea internauților. Secțiunea de comentarii era plină de bucureșteni care i-au recomandat femeii să facă sesizare la Bolt, pentru a-l pedepsi pe șofer.

Alți internauți l-au înjurat, pur și simplu, pe șofer, deoarece au fost deranjați de gestul lui.

Câteva dintre comentarii

  • „Depuneți o sesizare la Bolt.”- M. I. C.
  • „Sesizare Bolt și se rezolvă cumva.”- M. A.
  • „Ce gunoi.”- M. S.
  • „Nu ne mai facem bine.”- V. A.

Te-ar putea interesa și:

Cookies