Cursa aeriană aparţinând Tarom, Bucureşti-Londra, anulată duminică

de:
19 dec. 2010
0 Afișari
Cursa aeriană aparţinând Tarom, Bucureşti-Londra, anulată duminică

Potrivit unui comunicat de presă al operatorului de transport, aeroportul britanic ar urma să fie redeschis la ora 02.00 în această noapte, după ce vor fi finalizate toate procedurile de deszăpezire.

„În prezent, reprezentanţii TAROM de la Londra depun toate eforturile pentru a asigura asistenţa celor 186 de pasageri programaţi pentru zborul Tarom ROT392 de duminică, ce a fost anulat. Pasagerii Tarom aflaţi în aeroportul Heathrow sunt rugaţi să contacteze compania, prezentandu-se la ghişeul TAROM din incinta aeroportului,  situat in Terminalul 4, zona F 66”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii Tarom reamintesc pasagerilor că au posibilitatea să se reprogrameze gratuit pentru zborurile următoare ale companiei sau să solicite returnarea contravalorii biletelor, în cazul în care doresc să renunţe la călătorie.

„Întrucât închiderea aeroportului Heathrow a determinat depăşirea capacităţii de cazare a hotelierilor londonezi, găsirea unor soluţii de cazare este dificilă, la fel ca şi asigurarea transferului aeroport-oraş. Compania Tarom va deconta cheltuielile pentru acei pasageri care îşi pot găsi singuri cazare şi transfer aeroport – oraş”, susţin reprezentanţii Tarom.

Inclusiv cursa Tarom ROT391 Bucureşti-Londra  de sâmbătă a aterizat la Bruxelles din cauza situaţiei de pe aeroportul Heathrow, urmând să se întoarcă duminică la Bucureşti. Aeronava a decolat către Capitală la ora 14:01, ora locală a României.

Cookies