Curățenie de primăvară în Sectorul 6. „Îndepărtăm materialul antiderapant de pe carosabil, dar și praful strâns la bordură”

24 feb. 2023
2192 Afișari
Curățenie de primăvară în Sectorul 6. „Îndepărtăm materialul antiderapant de pe carosabil, dar și praful strâns la bordură”
Curățenie de primăvară pe străzile din Sectorul 6. „Îndepărtăm materialul antiderapant de pe carosabil, dar și praful strâns la bordură” | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Primăria din Sectorul 6 a început curățenia de primăvară. Firma de salubrizare va spăla bulevardele și trecerile de pietoni din aria administrată.

Acțiunile de curățare au scopul de a oferi cetățenilor un mediu cât mai puțin poluat.

Pe bulevardele din Sectorul 6 a început curățenia de primăvară

PS6 le-a transmis bucureștenilor că în această perioadă firma de salubrizare se va ocupa de curățarea și spălarea bulevardelor și a trecerilor de pietoni.

Echipele de muncitori vor îndepărta materialul antiderapant ce a fost dat pe partea carosabilă. Pe lângă asta, va fi îndepărtat și praful ce s-a strâns pe lângă borduri.

Sănătatea, dar și siguranța în trafic sunt primordiale. Atât ziua, cât și seara cisternele și periile mecanizate sunt puse în funcțiune.

Vrem să fie curat și să respirăm un aer cât mai puțin poluat la noi acasă, a transmis PS6.

De asemenea, administrația publică a anunțat că în locurile unde există mașini parcate, muncitorii vor curăța pe lângă ele folosind furtune cu presiune. Aceștia vor fi coordonați de către echipele din cadrul Direcției Servicii Publice a Primăriei Sectorului 6.

Curățarea bulevardelor și a trecerilor de pietoni din Sectorul 6
Curățarea bulevardelor și a trecerilor de pietoni din Sectorul 6 | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Miercurea e zi de curățenie pe Bulevardul Iuliu Maniu

În luna octombrie a anului 2022, Primăria Sectorului 6 anunța lansarea unui proiect pilot pentru curățarea străzilor. Astfel că, în fiecare zi de miercuri, parcare pe Bulevardul Iuliu Maniu este interzisă pentru a permite spălarea acestuia.

Mai precis, bucureștenii erau atunci anunțat că nu vor putea lăsa mașinile pe segmentul cuprins între Lujerului și Valea Cascadelor. Interdicția este valabilă între orele 10:00 – 14:00.

Administrația din S6 anunța anul trecut că dorește să extindă acest proiect și la alte bulevarde, străzi principale, iar mai apoi străzi secundare. În cazul extinderii, intervalele orare și zilele vor fi diferite, astfel încât mașinile să poată fi mutate temporar, până se termină curățenia.

Cookies