Curățenie de primăvară în Sectorul 6. Ciprian Ciucu anunță că mobilierul stradal și semnele de circulație vor fi spălate mai des

26 apr. 2021
79 Afișari
Curățenie de primăvară în Sectorul 6. Ciprian Ciucu anunță că mobilierul stradal și semnele de circulație vor fi spălate mai des

Primarul Sectorului 6 declară printr-o postare pe o rețea de socializare că va continua să curețe străzile, dar și mobilierul stradal și semnele de circulație, o practică rar întâlnită în Capitală, spune acesta. Edilul se laudă și cu o mai bună organizare a serviciilor de salubrizare din sectorul 6.

Ciprian Ciucu a adăugat în cadrul postării sale de pe Facebook și o serie de poze cu angajații Urban SA la lucru, în timp ce curăță străzile și stațiile de autobuz.

„Noroc că a mai plouat…”, spune primarul în legătură cu spălarea mobilierului stradal

„Ceea ce facem deja și vom face și în următorii ani este să spălăm inclusiv mobilierul stradal și semnele de circulație și tot ce este de spălat (bănci, stâlpi despărțitori etc.) nu doar străzile.
Nu îmi aduc aminte ca în București să fi văzut vreodată spălarea mobilierului stradal, noroc că a mai plouat…”, a scris Ciucu pe pagina sa de Facebook.
Primarul a condamnat vandalizarea stațiilor STB, dar s-a declarat mulțumit de colaborarea cu Urban SA. „Din păcate adăposturile stațiilor RATB au fost deja vandalizate, până vom avea camere de supraveghere vom incerca să ținem pasul. Pot să spun că de când am venit la primărie URBAN SA se mișcă mai bine. Si ei se mobilizează mai bine dar am întărit și monitorizarea serviciilor de salubritate prin Direcția de Servicii Publice pe care am înființat-o in Primăria Sectorului 6 in urmă cu 3 luni. Nu este totul perfect, sunt încă sincope, salubrizarea nu este încă mecanizată corespunzător dar lucrăm la asta si suntem pe calea cea bună.

„Vă garantez că în 4 ani ne vom civiliza, chiar dacă și cu forța”, le transmite Ciucu proprietarilor de magazine

Primarul Sectorului 6 s-a declarat nemulțumit în legătură cu modul în care agenții economici păstrează curățenia pe străzile și trotuarele din fața magazinelor, și îi anunță că amenzile au fost mărite în acest sens.

„Mesaj pentru agenții economici, in general, și pentru proprietarii de magazine, în special
Cred că nu m-am făcut înțeles, dar nu-i nimic, repet până mă voi face înțeles. Iar dacă nu mă fac înțeles și nu se poate cu vorba bună, nu-i nimic, vor curge amenzile.
Vă revine responsabilitatea de a vă face curat in fața magazinului, legea este foarte clară. Prin hotărâre de Consiliu Local am fixat și amenzile si nu sunt mici deloc.
Nu ați fost amendați până acum pentru că sunt încă in situația în care trebuie să iau de mână fiecare polițist local și să-l trec strada. Mesajul meu va ajunge din ce în ce mai clar la poliția locală și va ajunge cu siguranță și la dvs.
După sărbătoarea Paștelui vom da drumul la o campanie de informare din ușă în ușă cu privire la obligațiile care revin și, zic eu, ar fi păcat să ajungem și la o campanie de amenzi.
Vă garantez că in 4 ani ne vom civiliza, chiar dacă și cu forța.
Eu stiu că nu angajații magazinelor fac mizerie, stiu ca o minoritate dintre noi are probleme serioase de educație si de bun simț. Totodată, magazinele de proximitate produc indirect mizerie si legea prevede foarte clar ca trebuie sa se asigure ca 5 metri in fața lor este curat.
Altfel, e păcat de munca lucrătorilor ADP si de banii noștri. Aici, de exemplu, in această fotografie s-a curățat, s-a săpat, s-a însămânțat.”, a scris Ciucu vineri pe pagina sa de Facebook.

 

Cookies