Curățenia stradală din Sectorul 2 continuă pe Bd. Ferdinand I. Joi, 6 iulie, se va mătura și spăla dinspre Bd. Pache Protopopescu spre Șos. Mihai Bravu

05 iul. 2023
545 Afișari
Curățenia stradală din Sectorul 2 continuă pe Bd. Ferdinand I. Joi, 6 iulie, se va mătura și spăla dinspre Bd. Pache Protopopescu spre Șos. Mihai Bravu
Curățenia stradală din Sectorul 2 continuă pe Bd. Ferdinand I. Joi, 6 iulie, se va mătura și spăla dinspre Bd. Pache Protopopescu spre Șos. Mihai Bravu | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2

Primăria Sectorului 2 continuă curățenia generală pe străzile din sector, iar joi, pe data de 6 iulie, se va interveni mecanizat pe Bulevardul Ferdinand I pentru curățarea unuia dintre sensurile de deplasare.

Curățenia generală din Sectorul 2 continuă pe Bulevardul Ferdinand I

Primăria Sectorului 2 a transmis, pe pagina de Facebook, că Bulevardul Ferdinand I va fi curățat, pe sensul de deplasare dinspre Bulevardul Pache Protopopescu spre Șoseaua Mihai Bravu, joi, 6 iulie 2023. Acțiunea se va desfășura în intervalul orar 10:00-17:00.

Se va acționa mecanizat, cu utilaje, curăţând până la bordură şi pe trotuare. Din acest motiv, PS2 îi roagă pe șoferi să nu-și parcheze mașinile în acel interval orar, în zonă.

Continuăm curăţenia generală pe marile bulevarde de la noi din sector şi la fel ca şi la operaţiunile desfăşurate în săptămânile anterioare, ne dorim să ne sprijiniţi acţiunea de spălare a străzilor, astfel încât să se desfăşoare fără obstacole şi fără maşini parcate pe carosabil.

O acțiune de reciclare a fost inițiată de câțiva copii din Sectorul 2

Mai mulți copii din Sectorul 2 au decis să facă o faptă bună și au strâns PET-uri aruncate pe jos pentru a le recicla. Fapta lor a ajuns în mediul online unde bucureștenii i-au lăudat pentru inițiativă.

Copiii, observând faptul că zona în care își petrec timpul este poluată, au lăsat joaca de-o parte și au strâns PET-urile aruncate pe jos. Ulterior, aceștia le-au dus la un supermarket care are un program de reciclare.

Acțiunea copiilor a fost surprinsă de un bucureștean care i-a fotografiat și le-a lăudat fapta pe Facebook, ajungând și în grupul „Sector 2 – Informații și dezbateri”. Iată care a fost mesajul transmis de C. M.:

Acești copii strângeau PET-urile de pe jos și le aruncau în aparatul de reciclat de la un supermarket! Bravo lor!

În secțiunea de comentarii, oamenii au avut de adăugat numai cuvinte frumoase și felicitări:

  • „De apreciat! Un exemplu pentru societate. Cinste celor implicați în educația lor!” – D. R.
  • „Bravooo!” – D. F. V. B.

Un alt bucureștean încearcă și el să protejeze mediul prin faptele mici pe care le face la nivel local, adunând PET-uri aruncate pe care le duce la Auchan. Aici, supermarketul oferă 0,50 de bani pentru fiecare PET, doză sau sticlă reciclată.

Daaaa, și eu adun! La Auchan Bucur Obor se dă 0,50 de bani /pet, doză sau sticlă! În aplicația My Auchan. Oamenii se uită mirați la tine când te văd cu căruțul plin de PET-uri și doze. Pentru că noi, românii, suntem rușinoși, fuduli și săraci.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies