Curățenia generală din Sectorul 2 continuă pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Bucureștenii sunt rugați să nu parcheze acolo la bordură pe 21 septembrie

20 sept. 2023
863 Afișari
Curățenia generală din Sectorul 2 continuă pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Bucureștenii sunt rugați să nu parcheze acolo la bordură pe 21 septembrie
Curățenia generală din Sectorul 2 continuă pe Șoseaua Ștefan cel Mare. Bucureștenii sunt rugați să nu parcheze acolo la bordură pe 21 septembrie | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2

Curățenia generală de pe străzile din Sectorul 2 continuă, iar acum urmează Șoseaua Ștefan cel Mare. Mâine, 21 septembrie, operatorul de salubritate va acționa mecanizat între Bucur Obor și Calea Floreasca, pe sensul de deplasare spre Calea Floreasca.

Mâine, 21 septembrie, se face curățenie pe Șoseaua Ștefan cel Mare

Primăria Sectorului 2 a transmis, pe Facebook, că mâine, 21 septembrie, se face curățenie generală, până la bordură, pe Șoseaua Ștefan cel Mare, între orele 10:00-17:00.

Curățenia se va face între Bucur Obor și Calea Floreasca, pe sensul de deplasare spre Calea Floreasca.

Operatorul de salubritate responsabil de această acțiune va acționa mecanizat, cu utilaje. Din acest motiv, șoferii sunt sfătuiți să nu parcheze mașinile pe carosabil sau pe trotuarele din această zonă.

🚘 Operatorul de salubritate va acţiona mecanizat, cu utilaje, şi de aceea avem nevoie de cooperare din partea voastră, să nu lăsaţi maşinile parcate pe carosabil și nici pe trotuarele din această zonă, temporar, în intervalul orar menţionat.

🧹 Vă invităm să fiţi alături de noi pentru ca acţiunea de spălare de pe Șos. Ștefan cel Mare de mâine să se desfășoare fără obstacole, respectiv fără maşini parcate la bordură sau pe trotuar.

Radu Mihaiu îi invită pe locuitorii din Sectorul 2 la o nouă întâlnire

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, îi invită pe bucureșteni la o nouă întâlnire care va avea loc săptămâna aceasta. Locuitorii din Sectorul 2 sunt așteptați pentru a aborda mai multe subiecte de interes.

Primarul a anunțat, pe pagina de Facebook, că îi așteaptă pe bucureșteni joi, pe data de 21 septembrie, în Piața Milan Rastislav Štefánik (fosta Piața Italiană). Întâlnirea va începe la ora 18:00.

În cadrul acesteia vor fi aduse în discuție mai multe subiecte de interes pentru locuitori. Se va vorbi, printre altele, și despre curățenie:

  • curățenie și control,
  • sistematizare străzi,
  • modernizare infrastructură rutieră,
  • zile festive în cartier.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies