Curățenia din Sectorul 6 continuă în trei microzone, în perioada 29 mai – 3 iunie. Se spală trotuare, stații STB și mobilierul urban

28 mai 2023
5398 Afișari
Curățenia din Sectorul 6 continuă în trei microzone, în perioada 29 mai - 3 iunie. Se spală trotuare, stații STB și mobilierul urban
Curățenia din Sectorul 6 continuă în trei microzone, în perioada 29 mai - 3 iunie. Se spală trotuare, stații STB și mobilierul urban. Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

Angajații din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană vor continua curățenia în trei microzone din Sectorul 6. Acțiunea se va desfășura după un program stabilit de Primăria Sectorului 6.

Începe curățenia în trei microzone din Sectorul 6

Săptămâna viitoare, Urban și colegii de la ADPDU Sector 6 vor intra pe Microzonele 15, 14 și 13 (în această ordine), a transmis Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

Acesta este programul transmis de instituție pentru următoarele zile:

  • Luni, 29 mai: perimetrul aflat între străzile Liniei/Valea Lungă/Vistiernicul Stavrinos (până în Iuliu Maniu) și Valea Cascadelor;
  • Marți, 30 mai: perimetrul aflat între Valea Lungă/Vistiernicul Stavrinos/Bd. Iuliu Maniu/Moinești/Liniei/Valea Lungă;
  • Miercuri, 31 mai: perimetrul aflat între Moinești/Bd. Iuliu Maniu/Răsăritului/Liniei;
  • Joi, 1 iunie: perimetrul aflat între Răsăritului/Bd. Iuliu Maniu/Drumul Timonierului/Liniei,
  • Vineri, 2 iunie: perimetrul aflat între Drumul Timonierului/Bd. Iuliu Maniu/Lujerului/Liniei;
  • Sâmbătă, 3 iunie: perimetrul aflat între Liniei/Violetelor/Bd.Timișoara/Moinești.

În cadrul operațiunii de curățare, se mătură și se spală trotuarele, dar și stațiile Societății de Transport București, mobilierul urban, indicatoarele rutiere, stâlpișorii, carosabilul și se curăță sau se tunde vegetația.

PS6 a făcut curățenie și pe Bulevardul Prelungirea Timișoara din Sectorul 6

La mijlocul lunii mai, a început curățenia pe Bulevardul Prelungirea Timișoara din Sectorul 6. TIR-urile au fost mutate și de sub acestea s-au adunat roabe pline de mizerie.

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că această parcare de pe Bulevardul Prelungirea Timișoara va fi închisă. PS6 a preluat administrarea arterei de la PMB și toată zona va fi reamenjată.

La bordură, acolo unde spațiul a fost mereu ocupat de camioane, era o mizerie de nedescris. Asfaltul era acoperit de un strat gros de pământ, a transmis Primăria Sectorului 6.

Administrația publică a anunțat că roabe întregi de praf și pietriș au fost strânse din acea zonă.

Doar de sub un singur TIR am adunat două roabe.

În acea perioadă, bulevardul nu a fost eliberat în întregime, cu toate că anumite vehicule au fost mutate. Mai mulți șoferi au creat dificultăți în îndeplinirea acțiunii de salubrizare pentru că nu și-au mutat TIR-urile. Unii dintre ei au lăsat spatele cabinei în acea zonă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies