Curățenia de primăvară…începe iarna! Ce face Clotilde Armand cu peste o sută de mașini

02 feb. 2021
90 Afișari
Curățenia de primăvară…începe iarna! Ce face Clotilde Armand cu peste o sută de mașini

Peste 100 de mașini abandonate din Sectorul 1 urmează să fie ridicate de pe domeniul public, conform unei dispoziții a primarului Clotilde Armand.

Clotilde Armand este pusă pe fapte mari în Sectorul 1. Edilul a semnat, marți, decizia prin care peste 100 de mașini abandonate urmează să fie ridicate de pe domeniul public.

Prin această decizie, Clotilde Armand spune că instituția pe care o conduce își asumă angajamentele și că astfel orașul este redat oamenilor.

“Am semnat astăzi dispoziția privind ridicarea de pe domeniul public din Sectorul 1 a peste 100 de autovehicule abandonate. Și voi continua acest demers. Ne asumăm angajamentele. Pentru a reda orașul oamenilor”, a scris, pe Facebook, Clotilde Armand.

Anunțul vine după ce ieri Clotilde ceruse, tot, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, urgentarea digitalizării atribuirii parcărilor de reședință din Sectorul 1.

Omologul de la Sectorul 4 a procedat la fel

Săptămâna trecută, Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, a anunțat că mai multe parcări publice din Sectorul 4 intră în sistem de tarifare, dar și faptul că locuitorii care le-au abandonat mașinile au timp 48 de ore să le mute, altfel vor fi ridicate.

 

Cookies