Curățenia de primăvară oprește scările rulante în stația de metrou Piața Unirii 2. Metrorex le recomandă călătorilor să folosească scările fixe și liftul

09 mart. 2023
676 Afișari
Curățenia de primăvară oprește scările rulante în stația de metrou Piața Unirii 2. Metrorex le recomandă călătorilor să folosească scările fixe și liftul
Curățenia de primăvară oprește scările rulante în stația de metrou Piața Unirii 2. Metrorex le recomandă călătorilor să folosească scările fixe și liftul. Sursa foto: Facebook Metrorex/ Andreea Tănase - Europa Liberă

Metrorex anunță că la stația de metrou Piața Unirii 2 se vor face lucrări de curățare și refacere a suprafețelor din zona scărilor rulante. Curățenia de primăvară va avea loc în perioada 10-13 martie 2023, iar călătorii sunt sfătuiți să folosească scările fixe și liftul.

Lucrări de curățare și refacere, în zona scările rulante, la stația de metrou Piața Unirii 2

Metrorex anunță că, în perioada 10 – 13 martie 2023, la stația de metrou Piața Unirii 2, vor fi făcute lucrări de curățare, dar și de refacere a suprafațelor din zona scărilor rulante de la nivel peron la nivel vestibul.

Pe toată perioada a acestor lucrări, Metrorex anunță că zona va fi asigurată corespunzător, mai exact va fi delimitată cu bandă de semnalizare. Totodată, călătorii sunt sfătuiți să folosească scările fixe, dar și liftul din imediata apropiere.

Metrorex le mulțumește călătorilor pentru înțelegere și le cere scuze pentru disconfortul creat.

Metrorex informează că în perioada 10 – 13.03.2023, la stația de metrou Piața Unirii 2, se vor efectua lucrări de curățare și refacere a suprafețelor din zona scărilor rulante de la nivel peron la nivel vestibul (accesul spre Intercontinental).
Pe toata perioada lucrărilor, zona va fi asigurata corespunzător prin delimitare cu banda de semnalizare, iar călătorilor le recomandăm să folosească scările fixe și liftul din imediata apropiere.
Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat, transmite Metrorex într-un comunicat de presă.

Alte noutăți

La sfârșitul lunii februarie a fost desemnat câștigătorul contractului de achiziție sectorială pentru Magistrala M6 de metrou, având ca obiect: „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă. (Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni). Proiectare și execuție lucrări strctură de rezistență pentru Lotul 1.2: Tokyo – Aeroport Otopeni”.

Contractul a fost atribuit unei Asocieri de constructori și proiectanți din Turcia: Asocierea Gülermak Ağir Sanayi Insaat Ve Taahhüt A.S.-Somet SA. Contractul valorează 1.27 miliarde de lei (fără TVA), finanțarea este asigurată de la bugetul de stat și fonduri externe rambursabile – credit extern JICA, transmite sursa citată.

Citește mai multe: Magistrala M6 de metrou (1 Mai – Otopeni), mai aproape de realitate. Metrorex: A fost desemnat câștigătorul contractului

Cookies