Curățenia de Primăvară – 10 ani de curățenie în Grădina Botanică București

de:
31 mart. 2015
8 Afișari
Curățenia de Primăvară – 10 ani de curățenie în Grădina Botanică București

Asociația Team Work și-a propus ca pe 4, 5 aprilie să reunească 400 de voluntari la Curățenia de Primăvară. „Alături de aceștia dorim să desfășurăm, așa cum facem în fiecare an, activități de ecologie precum greblatul frunzelor, tăiatul lăstărișului, adunarea selectivă a deșeurilor și, mai ales, să ne bucurăm împreună de împlinirea celor 10 ani de existență ai proiectului”, scriu organizatorii.

Evenimentul se va desfășura între orele 10.00-15.00, în arii ale Grădinii Botanice care vor fi anunțate în fiecare dimineață.

Înscrierea la „Curățenia de Primăvară 2015″ se face prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work: blogteamwork.blogspot.ro, care este deschis până vineri, 3 aprilie, inclusiv. Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 14 ani.

Fiecare zi a celei de-a 10-a ediții a evenimentului se va încheia cu surprize pentru a răsplăti efortul depus din partea voluntarilor participanți și, mai ales, entuziasmul și implicarea de care dau dovadă de fiecare dată. În plus, atât pe 4, cât și pe 5 aprilie, la intrarea în Grădina Botanică va fi amplasat un stand de donații cu obiecte handmade realizate de către membrii Team Work. Banii strânşi ulterior vor fi utilizaţi în amenajarea Grădinii din Cărţi, un nou spaţiu destinat tinerilor, unde aceştia să poată citi, învăţa şi lucra într-un cadru natural.

Cookies