CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, transmis LIVE, în Piaţa Universităţii, la Poiana Urbană

de:
11 iun. 2014
0 Afișari
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, transmis LIVE, în Piaţa Universităţii, la Poiana Urbană

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Într-o atmosferă de vacanță, iubitorii fotbalului sunt invitați să vadă meciurile de la Cupa Mondială pe un super ecran LED de 30 mp și să trăiască împreună cu prietenii emoția celui mai important eveniment sportiv al anului, anunţă organizatorii.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Programul meciurilor din Cupa Mondială 2014, transmise la TV – 

CUPA MONDIALĂ 2014: „Terenuri de fotbal Gillette, concursuri, voie bună și atmosferă ca în Brazilia sunt ingredientele care vor transforma Poiana Urbană în destinația numărul 1 pentru fanii fotbalului pe durata verii. Cu o capacitate de peste 400 locuri la terase, cu două terenuri de fotbal și multe alte surprize în Piața Universității, vara lui 2014 va fi un adevărat spectacol fotbalistic pentru toate vârstele la Poiana Urbană.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Din grupe până în finală, Cupa Mondială e live la Poiana Urbană!

CUPA MONDIALĂ 2014: Se adaugă pasele de senzație ale argentinianului Leo Messi, șuturile spectaculoase ale englezului Wayne Rooney, driblingurile lui Robin Van Persie și momentele de fantezie ale lui Cristiano Ronaldo și se obține rețeta perfectă pentru vară: meciuri de neuitat între cele mai titrate echipe naționale din lume: Anglia, Argentina, Brazilia, Germania, Franța, Italia sau Spania.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale va fi transmisă pe 12 iunie începând cu ora 21:00, iar la 23:00 se va da startul primului meci: Brazilia – Croația! Este momentul în care Bucureștiul va lua pulsul Braziliei și atmosfera de pe Copacabana va cuceri întregul oraș timp de o lună”, precizează organizatorii, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

CUPA MONDIALĂ 2014: Programul competiției:

12-26 iunie: faza grupelor

28 iunie – 1 iulie: optimi

4-5 iulie: sferturi

8-9 iulie: semifinale

12 iulie: finala mică

13 iulie: finala Cupei Mondiale

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Programul complet al transmisiunilor este disponibil pe www.poianaurbana.ro si www.facebook.com/PoianaUrbana.

CUPA MONDIALĂ 2014: Poiana Urbană este un eveniment organizat de Asociația Art Laboratoire și Primăria Municipiului București în parteneriat cu 360 Revolution.

Cookies