ARHIVA B365

CUPA MONDIALĂ 2014: CINE SUNT ECHIPELE FAVORITE LA CM 2014 FOTBAL

CUPA MONDIALĂ 2014: În toate analizele Brazilia este dată ca favorită la câştigarea titlului; prin urmare, câştigurile ar fi cele mai mici, pentru că cei mai mulţi merg pe această variantă – cea sigură. Însă nu e un pariu bun, susţine o cercetare a Deutsche Bank obţinută de The Guardian, care vine cu propuneri ceva mai îndrăzneţe cu potenţial de câştiguri mari:

CUPA MONDIALĂ 2014: Franţa. Pe baza unor variabile, bancherii germani dau şanse de 7% la câştigarea Cupei Mondiale de către Les Bleues. La casele de pariuri, naţionala franceză este cotată cu şanse de 3,2%. Calculul probabilistic arată aşadar şanse duble, deci ar fi un pariu bun. Cota este de 25 la 1, adică pentru fiecare zece euro pariaţi sunt câştigaţi 250. O problemă ar fi că Franţa ar întâlni Germania sau Portugalia în sferturi, dar cu potenţial mare de câştig. Deutsche Bank susţine însă că varianta merită atenţie.

Un pariu cu bătaie dar cu potenţial mare ar fi, din perspectiva Deutsche Bank, Elveţia. Cota este de 100 la 1. E o echipă decentă şi are un traseu facil care o poate duce fără mari eforturi în semifinale, acolo unde poate face o surpriză, arată analiştii.

PCUPA MONDIALĂ 2014:Portugalia lui Cristiano Ronaldo poate fi şi ea profitabilă. La casele de pariuri are în dreptul său şanse mici – 3,1% -, însă studiul băncii germane plasează naţionala iberică la 5%.

Însă calculele matematice nu sunt infailibile. Dacă ar fi aşa, atunci câştigătoare ar fi echipa a cărei jucători sunt cei mai valoroşi şi Spania ar fi campioana mondială, cu o valoare de piaţă combinată a jucătorilor de 675 de milioane de euro.

CUPA MONDIALĂ 2014: Pe locul doi ar fi Germania, cu 610 milioane. Abia pe trei ar fi favorita de la pariuri, Brazilia, cu jucătorii săi evaluaţi la circa jumătate de miliard de euro, potrivit datelor compliate de TIME. Jucătorii de la Cupa Mondială 2014 au o valoare însumată de 7,1 miliarde de euro. Dar uneori un jucător cotat mai slab poate avea zile mai bune decât o vedetă de primă mărime, iar aceasta poate fi diferenţa dintre victorie şi înfrângere.

CUPA MONDIALĂ 2014: Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 va fi transmisă pe 12 iunie, de la ora 21.00, în direct, la TVR 1, TVR HD şi, online, pe tvrplus.ro. 

Cupa Mondială de Fotbal din Brazilia va fi transmisă LIVE în punctul 0 al Bucureștiului – Piața Universității (zona statuilor). 

Într-o atmosferă de vacanță, iubitorii fotbalului sunt invitați să vadă meciurile de la Cupa Mondială pe un super ecran LED de 30 mp și să trăiască împreună cu prietenii emoția celui mai important eveniment sportiv al anului, anunţă organizatorii.

CUPA MONDIALĂ 2014: „Terenuri de fotbal Gillette, concursuri, voie bună și atmosferă ca în Brazilia sunt ingredientele care vor transforma Poiana Urbană în destinația numărul 1 pentru fanii fotbalului pe durata verii. Cu o capacitate de peste 400 locuri la terase, cu două terenuri de fotbal și multe alte surprize în Piața Universității, vara lui 2014 va fi un adevărat spectacol fotbalistic pentru toate vârstele la Poiana Urbană.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button