ARHIVA B365

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. MECI LA DUBLU, SÂMBĂTĂ, 13 septembrie, Arenele BNR, București. SCOR 2-1

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. DUMINICĂ, 14 septembrie 2014: România și-a asigurat menținerea în Grupa I Euro-Africană a Cupei Davis după ce Adrian Ungur a obținut punctul decisiv în confruntarea cu Suedia, reușind să-l învingă în patru seturi, 3-6, 6-4, 7-6 (4), 6-3 pe Elias Ymer, duminică la Arenele BNR din Capitală.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. DUMINICĂ, 14 septembrie 2014. SCOR 3-1 După acest succes, naționala de Cupa Davis evită un meci de baraj cu Letonia sau Austria, pentru menținerea în Grupa I.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. Echipa țării noastre conduce cu scorul general de 3-1 înaintea ultimului meci din program, Marius Copil — Christian Lindell, care nu mai are însă nicio influență asupra rezultatului final al întâlnirii.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA, SCOR 2-1. SÂMBĂTĂ, 13 septembrie, ora 13.00, Arenele BNR, București – a avut loc MECIUL DE DUBLU Florin Mergea/Horia Tecău – Isak Arvidsson/Johan Brunstrom.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. ROMÂNIA CONDUCE, SCOR 2-1: Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 7-6 (5), 6-3, cuplul Isak Arvidsson/Johan Brunstrom, astfel că România conduce la general Suedia cu 2-1 în întâlnirea de la Bucureşti, din Cupa Davis.

Meciul a durat două ore şi 42 de minute.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. ROMÂNIA CONDUCE, SCOR 2-1:  „Ştiam că va fi un meci foarte greu, mai ales că scorul general era 1-1 şi presiunea era mare pe noi. Unul din suedezi m-a surprins pentru că a jucat foarte bine, pe celălalt îl cunoşteam pentru că am mai jucat împotriva lui. Ne-am fi putut face meciul mai uşor, am avut câteva şanse de break, dar, din păcate, le-am irosit. Consider că pentru noi a fost foarte important pentru că am câştigat primul set la tie-break. Chiar dacă am început mai greu, am revenit ulterior. Ei au avut avantajul că ştiau unde servesc, deoarece au discutat cu Robert Lindstedt. Până la urmă, cred că am câştigat pe merit acest meci”, a declarat Horia Tecău după meciul de dublu.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. ROMÂNIA CONDUCE, SCOR 2-1: „Returul este una dintre armele mele favorite. Suedezii au fost foarte agresivi, dar loviturile de retur au fost armele noastre azi”, a afirmat și Florin Mergea.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. ROMÂNIA CONDUCE, SCOR 2-1: „Florin şi Horia sunt foarte profesionişti, s-au ajutat foarte mult şi n-au cedat o clipă, chiar dacă au avut momente mai grele în meci. Acum îmi propun să-l aduc pe Adrian Ungur la potenţialul său maxim ca să aducă punctul câştigător duminică. Suedezii n-au nimic de pierdut, ei joacă în deplasare, nu au publicul de partea lor, nu sunt favoriţi şi e normal ca presiunea să fie pe noi”, a concluzionat antrenorul Andrei Pavel.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. ROMÂNIA CONDUCE, SCOR 2-1: „Nu am cum să nu fiu dezamăgit după meciul de dublu, dar este normal să fiu aşa când pierdem. Băieţii au luptat admirabil, dar nu a fost suficient. Sunt mulţumit în special de cum a jucat Isak Arvidsson, mai ales că a fost primul său meci la dublu. Mâine este o zi grea şi pentru noi şi pentru români, pentru că presiunea rezultatului va fi la fel de mare pentru ambele echipe”, a afirmat suedezul Fredrik Rosengren după ce România a câștigat meciul de dublu.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. Tenismanul român Victor Hănescu s-a retras oficial sâmbătă, la Arenele BNR din Capitală, din echipa de Cupa Davis a României și a fost premiat cu acest prilej de Federația internațională (ITF) cu Premiul de Devotament față de Cupa Davis.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. În vârstă de 33 ani, Victor Hănescu a debutat în echipa României în 2001, cu ocazia confruntării cu Cehia (2-3) din primul tur al Grupei Mondiale, și a jucat în total 37 de meciuri (30 la simplu și 7 la dublu) în 21 de întâlniri.

REZULTATE CUPA DAVIS ROMÂNIA-SUEDIA, VINERI, 12 septembrie:

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA, VINERI, SCOR 1-1: Marius Copil a adus egalarea în partida dintre România și Suedia, SCOR 1-1.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA, VINERI, SCOR 1-1: Marius Copil s-a impus in trei seturi, scor 6-2, 6-3, 6-2. 

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. Adrian Ungur a fost învins de suedezul Christian Lindell în prima partidă a întâlnirii din Cupa Davis dintre România și Suedia. Românul a pierdut în trei seturi, scor 5-7, 6-6(2/7), 4-6. 

CITEȘTE ȘI: CUPA DAVIS ROMÂNIA-SUEDIA: 1-1. România egalează Suedia. Marius Copil a adus primul punct României

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. DUMINICĂ, 14 septembrie 2014: În ultima zi a întâlnirii de la Bucureşti, Adrian Ungur îl va întâlni pe Elias Ymer, de la ora 11.30.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA, DUMINICĂ, 14 septembrie: Tot duminică, Marius Copil va juca împotriva lui Christian Lindell.

CUPA DAVIS 2014. Echipa României este formată din Horia Tecău (locul 17 ATP la dublu), Florin Mergea (locul 29 ATP la dublu), Marius Copil (locul 174 ATP la simplu) şi Adrian Ungur (locul 134 ATP la simplu), iar căpitanul-nejucător al echipei este Andrei Pavel.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. Echipa Suediei va fi formată, conform site-ului oficial, www.daviscup.com, din jucătoii Elias Ymer (locul 242 ATP la simplu), Christian Lindell (locul 256 ATP la simplu), Isak Arvidsson (locul 309 la dublu) şi Johan Brunstrom (locul 53 la dublu), conduşi de pe bancă de căpitanul Fredrik Rosengren.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA 2014: Întâlnirea dintre România şi Suedia are loc în acest weekend, 12-14 septembrie, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti. 

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA 2014: Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu s-au disputat vineri. MECIUL DE DUBLU va avea loc sâmbătă, 13 septembrie, de la ora 13:00 la Arenele BNR, București, iar duminică vor avea loc celelalte două meciuri de simplu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button