ARHIVA B365

CUPA DAVIS. Cei mai buni tenismeni români ai momentului joacă împotriva Suediei, la Arenele BNR

CUPA DAVIS 2014. „Am convocat cei mai buni jucători de tenis pe care îi are România în acest moment, atât la simplu, Adrian Ungur şi Marius Copil, cât şi la dublu, Horia Tecău şi Florin Mergea. Avem o echipă bună, mai bună dacă ne luăm după clasament, închegată, determinată şi sperăm ca împreună să trecem de emoţiile acestui baraj al Grupei I. Aşteptăm câţi mai mulţi fani ai tenisului şi ai jucătorilor noştri să vină să ne susţină în întâlnirea cu Suedia pentru că ştiu cât de important este să simţi încurajarea propriului public”, a declarat Andrei Pavel, căpitan-nejucător al echipei României de Cupa Davis.

CUPA DAVIS 2014. „A venit timpul să mai înclinăm puţin balanţa întânirilor directe România-Suedia. Chiar dacă Suedia este deţinătoare a 7 trofee de Cupa Davis şi ne-a învins în ambele întâlniri de până acum, sunt sigur că echipa pe care o vom alinia anul acesta va face tot ce le va sta în putinţă pentru a câştiga cele trei puncte necesare pentru victorie. În plus, vom avea susţinea propriilor fani pe care îi aşteptăm să umple Arena Centrală”, a declarat George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

CUPA DAVIS 2014. Echipele de Cupa Davis ale României şi Suediei s-au mai întâlnit de două ori până acum, în 1979 și 2009, ambele întâlniri fiind câştigate de nordici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button