ARHIVA B365

CUPA DAVIS 2014: Victor Hănescu a fost distins cu Premiul Devotamentului.România conduce cu SCOR 2-1

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. SÂMBĂTĂ, 13 septembrie, ora 13.00, Arenele BNR, București – a avut loc MECIUL DE DUBLU Florin Mergea/Horia Tecău – Isak Arvidsson/Johan Brunstrom.

CUPA DAVIS ROMÂNIA – SUEDIA. ROMÂNIA CONDUCE, SCOR 2-1: Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins, sâmbătă, cu scorul de 7-6 (2), 7-6 (5), 6-3, cuplul Isak Arvidsson/Johan Brunstrom, astfel că România conduce la general Suedia cu 2-1 în întâlnirea de la Bucureşti, din Cupa Davis.

Meciul a durat două ore şi 42 de minute.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. MECI DE DUBLU: Sâmbătă, de la ora 13:00, România speră să obțină al doilea punct al întâlnirii cu Suedia, după meciul de dublu, în care experimentații Horia Tecău și Florin Mergea au prima șansă în fața cuplului suedez.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. Tenismanul român Victor Hănescu s-a retras oficial sâmbătă, la Arenele BNR din Capitală, din echipa de Cupa Davis a României și a fost premiat cu acest prilej de Federația internațională (ITF) cu Premiul de Devotament față de Cupa Davis.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. Premiile au fost înmânate de Jane Harvey, arbitrul principal al întâlnirii de Cupa Davis România-Suedia, și de George Cosac, președintele Federației Române de Tenis.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. „Aş dori să mulţumesc Federaţiei Internaţionale şi Federaţiei Române de Tenis pentru aceste premii. A fost o onoare şi un privilegiu să îmi reprezint ţara pe o perioadă de 13 ani. Este o zi specială pentru mine, să îmi fac retragerea din Cupa Davis la Bucureşti, alături de cei dragi, prieteni şi familie. Viaţa îşi urmează cursul şi trebuie să-i încurajăm pe cei tineri să vină alături de echipă.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. Mulțumesc familiei, colegilor, oamenilor din federație și nu în ultimul rând fanilor acestui frumos sport. Mulţumiri speciale ţin să-i aduc lui Tomai Firicel, care m-a ajutat să ajung în elita tenisului mondial, lui Florin Segărceanu şi Adrian Marcu, pentru că m-au cooptat în lotul de Cupa Davis și au avut încredere în mine”, a declarat Victor Hănescu sâmbătă.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. Premiul Devotamentului a fost lansată în 2013, cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF – International Tennis Federation, 1 martie 1913), pentru a recompensa dăruirea jucătorilor în competiţia pe echipe. Aceasta distincțieeste înmânată tuturor jucătorilor de tenis şi foştilor jucători de tenis din întreaga lumea care şi-au reprezentat ţara în Cupa Davis şi au strâns minimum 20 de întâlniri, se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

CUPA DAVIS – ROMÂNIA SUEDIA. Victor Hănescu în Cupa Davis:

– a debutat în 2001 contra Cehiei

– a jucat în echipa României timp 13 ani

– prezent în 21 de întâlniri

– a jucat 37 de meciuri


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button