Cumpara anvelope de vara la promotie, de la Nexxon

de:
19 apr. 2016
1 Afișari
Cumpara anvelope de vara la promotie, de la Nexxon

Legislatia in vigoare nu obliga conducatorii auto sa inlocuiasca anvelopele de iarna cu unele de vara, insa specialistii recomanda ca sa se faca acest lucru imediat ce temperaturile trec constant de 7 grade Celsius. Avantajele sunt multiple. Pe de o parte, in felul acesta conserve structura anvelopelor de iarna, astfel incat sa le poti folosi in conditii optime in sezonul rece.

Pe de alta, cele de vara sunt concepute astfel incat sa faca fata temperaturilor crescute de la nivelul solului, care in zilele toride pot ajunge si la 50 de grade Celsius. Sunt realizate dintr-un material special, care, spre deosebire de cel al anvelopelor de iarna, nu se intareste la caldura, astfel ca pastreaza aderenta perfecta cu carosabilul si ii asigura masinii o mai buna stabilitate. Pentru un control mai eficient al autovehiculului, se recomanda montarea de anvelope de vara pe toate cele patru roti ale autoturismului.

In cazul in care te gandesti la costurile ridicate pe care le presupune inlocuirea anvelopelor de iarna cu unele de vara trebuie sa stii ca la Nexxon, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope si camere de aer din Romania, vei gasi anvelope de vara la preturi promotionale si chiar pachete foarte avantajoase.

Daca iti faci probleme din cauza costurilor, iti vindem un pont: Nexxon, unul dintre cei mai mari distribuitori de anvelope si camere de aer din Romania, a lansat in aceasta perioada o multime de promotii la anvelopele de vara, astfel ca vei gasi tot ceea ce iti doresti la preturi foarte bune.

Specialistii Nexxon iti recomanda anvelope DEBICA PASSIO – 185/65R15 88T. Pretul nu este deloc piperat – 149 de lei bucata -, astfel ca vei reusi sa iti echipezi masina cu doar cateva sute de lei, astfel incat sa fii mereu sigur ca autovehiculul tau nu va intampina niciun fel de probleme pe sosele din cauza anvelopelor. In plus, Nexxon ti le aduce direct acasa in doar 24 de ore de la plasarea comenzii pe site-ul nexxon.ro si nu trebuie sa mai platesti transportul.

O alta varianta recomandata este cea a anvelopelor de vara DUNLOP SP-Bluresponse – 195/65R15 91H. Acestea au caneluri largi in banda de rulare, care evacueaza apa rapid reducand astfel riscul acvaplanarii si, implicit, al accidentelor nedorite. Pretul pentru aceste anvelope este de 219 lei bucata.

Mai mult decat atat, daca vei achizitiona de la Nexxon patru anvelope de vara Petlas sau Cooper, vei primi cadou un card de carburant MOL in valoare de 50 de lei. Astfel, masina ta va fi echipata de drum si vei avea si bani pentru combustibil.

O alta oferta excelenta a distribuitorului vizeaza pachetul de patru anvelope de vara Vredestein. Astfel, daca optezi pentru patru anvelope de vara Vredestein = R17, primesti cadou un card de carburant MOL de 100 de lei.

Avantajul de a cumpara de la Nexxon este iti poti comanda online anvelopele de vara si le vei primi in 24 de ore direct acasa, fara niciun cost suplimentar. Iar daca te inscrii in Clubul Nexxon, inca de la prima comanda acumulezi puncte care se transforma in reduceri.

Cookies