Cum vrea Firea să aplice gratuitatea RATB: Pentru început, înainte şi după vârfurile orare de trafic

de:
10 iun. 2016
0 Afișari
Cum vrea Firea să aplice gratuitatea RATB: Pentru început, înainte şi după vârfurile orare de trafic

„În ciuda declaratiilor politice care combat proiectul meu pentru ca transportul public sa devina o alternativa viabila la calatoria cu autoturismul personal – ca o prima solutie la traficul sufocant -, voi demonstra ca ce propun este corect si in interesul tuturor bucurestenilor.

Am afirmat si intaresc faptul ca voi aplica aceste masuri intr-un timp rezonabil.

Pasii sunt urmatorii: banda proprie pentru autobuzele RATB, taxi si salvari/pompieri, completarea flotei regiei cu inca minimum 300 autobuze – cele care acum exista dar nu au piese -, continuarea procesului de transformare a regiei in societate comerciala a municipalitatii pentru a putea atrage fonduri europene necesare modernizarii, curatenie in autobuze, siguranta calatorilor, aer conditionat vara, gratuitate, pentru inceput, inainte si dupa varfurile orare de trafic. Angajatii RATB nu au de ce sa se ingrijoreze.

Eu vrea sa creez locuri de munca, nu sa cresc somajul. Toate aceste masuri inseamna o buna guvernare locala. Cei care sunt impotriva fac politica, nu administratie. Eu vreau rezultate pentru bucuresteni si, la fel ca in campanie, nu voi polemiza cu nimeni, voi fi doar in dialog cu bucurestenii. Va multumesc pentru incredere!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

CITEŞTE ŞI Transportul cu RATB ar putea fi GRATUIT. Anunţul noului primar al Capitalei, Gabriela Firea 

Directorul general al RATB, Radu Paul Orzață, a declarat că propunerea Gabrielei Firea privind gratuitatea pentru transportul public bucureștean poate fi „fezabilă”.  Şeful RATB spune că măsura ar trebui susţinută de municipalitate şi nu ar fi „o gaură” pentru Regie.

Liberalii nu vor susţine propunerea Gabrielei Firea privind transportul gratuit cu RATB. Anunţul a fost făcut de Alina Gorghiu care spune că „minunile nu durează mult, iar în cazul de faţă, efectele sunt nocive pentru toţi bucureştenii”: „Această gratuitate va fi plătită, până când se va constata de către toţi, falimentul RATB”.

Cookies