Cum vor fi aleși fanii care merg la meciurile EURO 2020 de la București. Decizia UEFA

10 apr. 2021
50 Afișari
Cum vor fi aleși fanii care merg la meciurile EURO 2020 de la București. Decizia UEFA

UEFA a decis cum vor fi aleși fanii care merg la meciurile EURO 2020 de la București. Forul continental a precizat că va apela la o tragere la sorți, astfel încât să nu existe nemulțumiri.

Cum vor fi aleși fanii care merg la meciurile EURO 2020 de la București. Opt oraşe-gazdă ale EURO 2020, printre care și capitala României, au decis să permităm accesul spectatorilor în tribune în diferite procente, potrivit unui anunț făcut, vineri, de UEFA.

La meciurile care se vor desfășura pe “Arena Națională”, conform Ministerului Tineretului şi Sportului, vor asista 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea stadionului. Astfel, mulți dintre cei care vor deține bilete pentru partidele de la București nu vor avea voie să intre pe “Arena Națională”. De asemenea, în contextul pandemiei de Covid-19, mulți fani nu vor mai dori să meargă pe stadion.

În aceste condiții, UEFA i-a informat pe posesorii de bilete că au posibilitatea de a renunța la acestea, urmând să-și primească banii înapoi, anunță ProTV.

Cei care doresc să returneze tichetele pot face acest lucru până joi, 22 aprilie 2021, ora 18:00 CEST (n.r. – Ora de vară a Europei Centrale).

Cum vor fi aleși fanii care merg la meciurile EURO 2020 de la București. Va fi o tragere la sorți

După această zi, UEFA va verifica câte bilete au rămas vândute pentru fiecare meci în parte. În cazul în care vor exista partide la care vor fi mai multe tichete vândute decât capacitatea anunțată oficial, forul european va organiza o extragere pentru a decide ce bilete vor rămâne valabile și care vor fi anulate.

Rezultatul extragerii va fi comunicat deținătorilor de bilete prin e-mail, în cursul lunii mai. E-mailul respectiv va indica fie faptul că biletele rămân valabile, fie că acestea au fost anulate din cauza reducerii capacității stadionului.

Patru meciuri de la EURO 2020 pe Arena Națională

EURO 2020, turneu final găzduit de 12 orașe europene, inclusiv Bucureștiul, se va desfășura în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Bucureştiul va găzdui trei partide din cadrul Grupei C şi una din faza optimilor de finală.

Astfel, pe “Arena Naţională” sunt programate meciurile:

  • Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00)
  • Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00)
  • Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00)
  • Partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).
Cookies