Cum vor arăta pub-urile lui Gheorghe Hagi: ca o minge desfăcută

de:
06 mart. 2013
0 Afișari
Cum vor arăta pub-urile lui Gheorghe Hagi: ca o minge desfăcută

El a lansat astăzi un nou proiect, împreuna cu partenerii săi: H10 Sport Lounge. Iniţiatorii au prezentat conceptul H10 Sport Lounge în cadrul unui eveniment desfăşurat la Bucureşti. Acesta cuprinde o serie de sport pub-uri cu o tematică unicat, o serie de obiecte serie limitată, precum şi fan cluburi dedicate celui mai mare fotbalist român din toate timpurile.

Primul local din lanţ a fost lansat la Constanţa, restul de nouă urmând să fie lansate în sistem de franciză în cele mai importante oraşe din România până la sfârşitul anului 2014, informează Realitatea.net

H10 Sport Lounge Constanţa este format dintr-un parter şi VIP lounge la subsol, urmând ca în vară să aibă şi o gradină cu terasă. Pubul este conceput dupa ideea unei mingi de fotbal descompuse, pereţii, tavanul şi mobilierul înglobând forme hexagonale şi pentagonale care integrează în spaţiu fotografii şi colaje de fotografii din cariera lui Gheorghe Hagi.

H10 Sport Lounge va fi şi gazda primului Fan Club Gheorghe Hagi.

„Regele” a declarat în cadrul conferinţei de presă că la acest pub se vor putea urmări toate sporturile, nu numai fotbal.

Cookies