VREMEA

Cum va fi vremea vineri, în Bucureşti. PROGNOZA METEO în weekend în Bucureşti, la mare şi la munte

Vremea va fi instabilă şi răcoroasă în Capitală, vineri. Cerul va fi noros şi va ploua moderat cantitativ. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 21-22 de grade, scrie romaniatv.net.

PROGNOZA METEO ÎN WEEKEND

Sâmbătă, vremea se va ameliora atât sub aspectul precipitaţiilor, cât şi din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi slabe pe arii restrânse în sudul şi centrul ţării şi zonele montane şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in estul Transilvaniei şi 28 de grade in Banat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va ameliora ca aspect şi se va încălzi, în Capitală. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii pentru ploaie slabă, de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

Duminică, instabilitatea atmosferică se va manifesta în vestul şi centrul ţării şi în zonele montane şi submontane prin înnorări temporar accentuate şi local averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse în orele serii şi la începutul nopţii. Cu totul izolat, mai ales la munte, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est şi în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in Bucovina si estul Transilvanie şi 29 de grade in sud-est. 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi condiţii pentru averse şi descărcări electrice, în special în partea a doua a zilei şi la începutul nopţii, în Capitală. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button