Cum va fi vremea în ultimele zile din iunie, în Capitală, la mare și la munte

de:
28 iun. 2013
0 afișări
Cum va fi vremea în ultimele zile din iunie, în Capitală, la mare și la munte

Vineri, în Capitală, soarele e prezent în primele ore ale zilei, apoi norii sunt tot mai mulţi şi după-amiază şi seara vor lăsa averse însoţite de fulgere, tunete şi vânt mai alert, informează Rtv.net. Maximele cresc uşor şi vorbim despre valori de 28, 29 grade, normale pentru data din calendar.

Vremea rămâne în general instabilă în restul țării, mai ales după-amiază. Se anunță averse, fulgere, tunete şi intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în zonele montane, însă mai puține în Dobrogea. Maximele vor atinge la mare la 32 de grade.

În Bucureşti, norii şi soarele împart, sâmbătă, aproape echitabil cerul, mai ales în prima parte a zilei. Spre seară însă, norii câştigă teren, dar plouă abia noaptea. La amiază termometrele vor arăta 29, 30 grade.

Spre seară, în Dobrogea, cerul se înnorează şi vor fi ploi de scurtă durată.

De nori mulţi şi ploi au parte şi bucureştenii, duminică, meteorologii prognozează averse însoţite de fenomene electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. La amiază e uşor mai răcoros decât mod normal la această dată, cu maxime în jur de 25 grade.

Pentru o bună parte a zilei soarele rămâne dincolo de norii care lasă averse însoţite de fulgere şi tunete, pe arii extinse în zona de munte, precum şi în regiunile sudice, sud-estice şi centrale şi local în celelalte zone. Vântul suflă mai alert în sud-vest, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime sunt uşor mai mici decât valorile normale pentru ultima zi a lunii iunie şi vorbim despre valori până la cel mult 28 grade, în Dobrogea.

Cookies