Cum va fi vremea vineri și în weekend, în București, la mare şi la munte

de:
02 aug. 2013
0 Afișari
Cum va fi vremea vineri și în weekend, în București, la mare şi la munte

În Bucureşti, ziua de vineri începe cu soare şi abia după-amiază se adună câţiva nori, însă este puţin probabil să scuture vreo picătură de ploaie. Vântul rămâne şi el domol, aşa că maxima zilei va fi de aproximativ 31 de grade Celsius. Presiunea atmosferica, de 755 mmHg, are tendinta de scădere uşoară.

In Capitală şi sâmbătă va fi vreme frumoasă ca aspect, dar călduroasă la amiază când temperatura aerului atinge 33 de grade la umbră. Şi asta pentru că vântul abia adie, iar soarele străluceşte neumbrit pe cer întreaga zi şi contribuie din plin la încălzire.

În Bucureşti, ziua de duminică va fi plăcută, ne putem face orice fel de planuri de petrecere a timpului în aer liber, căci cerul se anunţă senin, vântul adie plăcut, iar la amiază termometrele indică aproximativ 32 de grade, normale pentru început de august.

La mare

Vremea va fi in general frumoasa cu cerul variabil. Vantul va sufla slab si moderat cu intensifcari trecatoare ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar cele minime intre 19 si 21 de grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 24 de grade

La munte

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in estul Carpatilor Meridionali si in Carpatii de Curbura unde,  izolat vor fi averse si posibil, descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent. 

sursa: Rtv.net.

Cookies